19 / 04 / 2024

Areon Yapı’dan yeni yılda kampanya: 15 bin lira peşinatla!

Areon Yapı’dan yeni yılda kampanya: 15 bin lira peşinatla!

Firma: Areon Yapı

Proje: Areon Andanos Residence

Bodrum’da hayata geçirdiği projelerle ev sahiplerine dört mevsim ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden Areon Yapı yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor



Areon Yapı Bodrum’da hayata geçirdiği projelerinde yeni yıla özel cazip ödeme imkanları sunuyor. 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan konutlarda ara ödeme olmaksızın 15 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün  

 

Doğayla barışık, estetik ve fonksiyonelliği ön planda tutan projelere imza atan Areon Yapı’nın başlattığı kampanya Areon Bağ Evleri Residence ve  Areon Andanos Residence  projelerinde geçerli olacak. 


Areon Yapı’nın Bodrum’da sezonluk değil yaşam boyu konfor sunduğunu söyleyen  Areon Yapı  Genel Müdür Yardımcısı Canan Alarcın başlattıkları kampanyaya ilişkin şu bilgiler verdi: “Bodrum’da yeşilin ve mavinin tadını çıkarmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz. Konut satışlarına devam ettiğimiz tüm projelerimizde geçerli olacak kampanya dahilinde müşterilerimiz 15 bin TL peşinat, kalan tutarı ev teslimlerinde ödemek üzere tapularına sahip olabilecekler. Vade farkı ve faiz uygulanmayacağı gibi ara ödeme yapmaları da gerekmeyecek.  30 Haziran 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamızla bu yıl yazlığı olmayan kalmayacak.”  


Areon Yapı’dan yeni yılda kampanya: 15 bin lira peşinatla!


Areon Bağ Evleri Residence projesi doğayla iç içe 1+1 ve dubleks ev seçeneklerinden oluşuyor. Zengin sosyal donatılara sahip Bağ Evleri Residence projesinde kendine ait kumsal, havuz, spor salonu market bulunurken ev sahiplerine residence hizmeti de veriliyor. Projede 1+1 daireler 90 bin TL, 2+1 daireler ise 185 bin TL’den satışa sunuluyor.


Bodrum’un Bargilya bölgesinde hayata geçirilen Areon Andanos Residence projesi ise 57 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2014 yılında yaşamın başlayacağı projede 84 adet dubleks daire, 5 adet 3+1 daire, 206 adet 1+1 daire ve 16 adet stüdyo daire olmak üzere toplamda 311 adet konut bulunuyor. Stüdyo daireler 75 bin TL, 1+1 daireler 110 bin TL, 2+1 dubleksler 220 bin TL ve 3+1 daireler 250 bin TL’den satışa sunuluyor. Projenin içinde 10 dönümlük alana sahip koruda mini golf sahası, yürüyüş ve koşu parkurları, açık hava aletli spor alanı, çocuk parkı ve basketbol sahası bulunuyor. Sosyal alanlara da geniş yer ayrılan projede kapalı, açık ve çocuk yüzme havuzları, aletli spor salonu, sauna, buhar odası, vitamin bar, oyun salonu, snack bar ve market yer alıyor.   


Tel  : 0216 550 00 65 

www.areonyapi.com


projeye sor



Geri Dön