19 / 04 / 2024

Arhavi İmam Hatip Lisesi 1,5 yıl içinde tamamlanacak!

Arhavi İmam Hatip Lisesi 1,5 yıl içinde tamamlanacak!

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında devam eden inşaatta ilerleme kaydedildi.




Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında devam eden inşaatta ilerleme kaydedildi. Yüklenici firma tarafından devam eden inşaatın bitmesinin ardından ilçede eğitim alanında önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Devam eden inşaatta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz ve Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu incelemelerde bulundu. Kaliteli ve konforlu bir mekânda eğitim sunulmasının hedeflendiği inşaatın belirlenen takvim içerisinde bitirilmesi planlanıyor.


Söz konusu inşaat alanında kod farkından meydana gelen su baskınları ve seviye yükselmesi nedeniyle inşaat bir süredir uygulanamıyordu. Yeniden yapılan zemin etüdü ve proje değişikliği ile bu sorun ortadan kaldırılmış oldu. Arhavili iş adamlarının, kurum ve kuruluşların desteği ile yapımı bir an önce tamamlanması düşünülen Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında oluşan sorunların giderilmesinin ardından kat atıldı. Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve beraberindekilerin girişimleri ile temeli atılan inşaat 1,5 yıl içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön