27 / 04 / 2024

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu



Global Property Show Oman 2015

Umman’ın Başkenti Muskat’ta 18-21 Şubat 2015 tarihlerinde ülkenin tek emlak fuarı olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Global Property Show Oman, Umman'ın ilk gayrimenkul ve yatırım fuarıdır. 2020 yılına kadar gerçekleşecek vizyoner hükümet planları ve petrol giþi sektörlerde yatırımları sayesinde Körfez'in en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisi olan ülkede, özellikle turizm ve gayrimenkul alanlarının gelirim göstermesi bekleniyor. Yüksek harcanabilir gelire sahip vatandaş ve gurbetçilerin ise fuarda katılımcılara önemli bir nakit akışı sağlayacağı öngörülüyor.


Domexpo Rusya 2015

Rusya’nın başkenti Moskova’da 03-05 Nisan 2015 Tarihlerinde 32.si yapılacak olan ülkenin en köklü Gayrimenkul fuarı Domexpo kapılarını açmaya hazırlanıyor. Moskova Hükümeti, Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Odaları, Rus Gayrimenkul Birliği, Moskova Gayrimenkul ve Yatırımcılar Derneği ve Uluslararası Turizm Kurullarının resmi desteği ile, Moskova'nın kalbi Kızıl Meydan'a sadece 3 dakika yürüme mesafesinde, şehrin en prestijli binalarından birisi olan Gostiny Dvor'da, her iki yılda bir düzenlenen, ülkenin en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı Domexpo'ya katılmak için geç kalmayın!


Gulf Property Show Bahreyn 2015

Bahreyn’in Başkenti Manama’da 12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde 3.sü yapılacak olan fuar ülkenin tek emlak fuarı konumundadır. 48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.




Geri Dön