24 / 04 / 2024

Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Firma: Zerka-Kaymakçı-Nihal-Gürboğan İnşaat

Proje: Aris Grand Tower

Aris Grand Tower Evleri İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?



Aris Grand Tower Evleri metrobüs’e ve E5 Otoyoluna 2 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. Proje 44 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Kaymakçı İnşaat, Zerka İnşaat, Gürboğan İnşaat ve Nihal İnşaat tarafından inşa edilen  Aris Grand Tower  Konutları 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi.

Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Aris Grand Tower Rezidans'ta anahtar teslimlerinin 2018 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Aris Grand Tower Evleri Esenyurt - Beylikdüzü aksında yükseliyor. Projede fitness merkezi, sauna ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor. 


Esenyurt Aris Grand Tower 310 adet daire ve 18 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan tutar 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön