29 / 03 / 2024

Aris Park’da 24 ay sıfır faizle! 195 bin lira!

 Aris Park’da 24 ay sıfır faizle! 195 bin lira!

Firma: Aris Yapı

Proje: Aris Park Residence

Aris Park Residence projesinde 6 ayda satışların 3’de 2’si tamamlandı. Projede 24 ay 0 faizle vadelendirme imkanı yer alıyor



Aris Park Residence projesi Beylikdüzü’nde  Aris Yapı  tarafından 14 katlı 3 blok halinde inşa edildi. toplam 267 lüks konuttan meydana gelen Aris Park’ta yer alan dairelerin alanları 61 metrekare ilâ 171 metrekare arasında değişiyor. Satışlarının üçte ikisinin 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığı Aris Park’ta 121 metrekarelik 2+1 daireler, 195 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Esnek ödeme planlarının hazırlandığı Aris Yapı Residence projesinde anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanımının yanı sıra şirket bünyesinde de 24 ay 0 faizle vadelendirme imkanı sunuluyor.

Aris Park Residence’de kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, plates odası, çocuk oyun odaları, bay & bayan soyunma odaları ve duş kabinleri gibi imkanlar yer alıyor. Beylikdüzü’ nün merkezinde konumlanan  Aris Park Residence  projesinden, tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşılabiliyor. Ayrıca proje; E5 ve E6 otoyolları ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.

Aris Park Residence projesinin 15. katında yer alan,  Cep Sineması ve deniz manzaralı Roof Cafe bulunuyor. 7/24 resepsiyon hizmet ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kartlı giriş sisteminden rent a car hizmetine, fatura takibinden teknik servise kadar her ayrıntı düşünülüyor.


444 23 20

http://www.arisparkresidence.com

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön