28 / 03 / 2024

Ariston Thermo'dan ses getiren bir kampanya daha!

Ariston Thermo'dan ses getiren bir kampanya daha!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un reklam filmi gösterilmeye başlandı.



Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarından Alametifarika’nın çektiği ve oyuncu Larissa Gacamer ile model eşi Burak Gacamer’in oynadığı reklamın müzikleri Nil Karaibrahimgil’e ait.


Bugüne kadar tüketiciyi hep “en iyi” ile buluşturan ısıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu CARES PREMIUM’un reklam filmi gösterilmeye başlandı.


Türkiye’nin pek çok lider markasının reklam stratejisini geliştiren Alametifarika’nın çektiği ve TV, radyo ve internette yayına giren reklamın hem müziği hem de seslendirmesini Nil Karaibrahimgil yaptı.


Brezilyalı oyuncu Larissa Gacamer ile model eşi Burak Gacamer’in oynadığı ve Tam Yoğuşma-Tam Konfor sloganının ön planda olduğu reklamın yönetmenliğini Barış Berberoğlu yaptı.


Reklamda Türkiye şartlarına özel olarak geliştirilerek 11 bin saat zorlu çalışma şartlarında test edilen CARES PREMIUM’un en önemli özelliği olan yüzde 35'e varan enerji tasarrufu vurgulanıyor.



Geri Dön