28 / 03 / 2024

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.



Dijital dünyadaki yenilikleri ısıtma sistemlerine adapte eden Ariston Thermo, müşterilerinin yaşam kalitesini arttıracak yüksek performanslı ürünleri piyasaya çıkarmaya devam ediyor. 


11 Ekim Salı günü gerçekleştirilen basın toplantısında Ariston Thermo Group Türkiye, Romanya ve Orta Asya Genel Müdürü Turgay DAĞ, yeni X Serisi kombi modelleri ve ARİSTON NET uygulaması ile %25 e varan oranda enerji tasarrufu sağlanabileceğini belirterek, ürünlerin uzaktan kumanda edilebilme özelliğinin altını çizdi.


Konfor, enerji tasarrufu ve üstün İtalyan tasarımının birleştiği yeni nesil X Serisi kombilerin tanıtıldığı toplantıda DAĞ, “akıllı kombileri ulaşılabilir fiyatlarla Türk tüketicisiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Yeni seri ile birlikte Ariston’nun pazar payında önemli bir artış sağlamayı ve 2017 yılında çift haneli pazar payına ulaşmayı hedeflediğini belirten DAĞ; “Dünyadaki enerji tasarrufu politikalarına paralel olarak, Ariston tüm Ar&Ge yatırımını yüksek verimli ürünlere fokusladı” dedi.

Nerede olursanız olun, Ariston X Serisi ile konfor parmaklarınızın ucunda...

Yüksek tasarruflu yenilikçi sistemleri ile Ariston X Serisi Kombiler, yakıt tasarrufunun yanı sıra, ücretsiz tek tıkla, mobil cihaz ve bilgisayarlara yüklenebilen “ARISTON NET” uygulaması sayesinde nerede olursanız olun kontrol edilebiliyor. Gelecek nesil konfor anlayışına uygun olarak her ayrıntının düşünüldüğü “ARISTON NET” uygulaması ile enerji kullanma şeklini, harcama tutarlarını izleyerek kombinizi daha verimli kullanmak için programlama imkanı sağlıyor, yaklaşan bakım tarihi hatırlatma gibi size özel uygulamalarla enerji kullanımını düşürerek faturalarda %25’a varan tasarruf sağlamak mümkün oluyor. 


Ariston, İtalyan tasarımcıların özel tasarladığı yeni nesil X Serisi kombiler ile konutlara şıklık gelirken, AUTO, COMFORT ve Zaman Programlama   fonksiyonlarının yanı sıra konvansiyonel kombilerde ilk kez uygulanan siyah cam ön panel ile yeni bir ilke de imza atılıyor. 


BusBridgeNet teknolojisi sayesinde diğer Ariston ürünleriyle interaktif iletişim kuran yeni nesil konvansiyonel kombiler, bu özelliği ile tek kontrol sistemi üzerinden entegre olma özelliğine sahip. Farklı enerji kaynaklarını bir arada kullanma imkanı sağlayan bu hibrit sistem çözümü ile kullanıcılara yüksek yakıt ekonomisi sağlanmış oluyor.

 


Geri Dön