24 / 04 / 2024

ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Hüseyin Gümüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Şişli, İzzetpaşa Mahallesi, Ayazma Sokak'ta kuruldu.



ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Hüseyin Gümüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; REKLAMCILIK a.Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak,  reklam filmleri çekmek. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ışıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş, afişet, pankart, açık hava panoları ve  diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak. c.Hertürlü ışıklı,ışıksız,metal,plastik vb. türlerde tabela ve reklam ürünlerinin üretilmesi alınması satılması, ithalatı ve ihracatı ve iç ve dış mekanlarda uygulamasının yapılması.  LOJİSTİK a.      Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b.      Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. MİMARLIK a.      Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, b.      Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik,tadilat,düzenleme, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. DEKORASYON a.      Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b.      Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur,metal, duvar uygulamaları,su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak.



Geri Dön