19 / 03 / 2024

Arkadya Göksu Evleri'ne yoğun ilgi!

Arkadya Göksu Evleri'ne yoğun ilgi!

Alpak & Neva imzalı Armonia Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri büyük ilgi görüyor. Proje, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunuyor.



Alpak & Neva imzalı Armonia Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri büyük ilgi görüyor. Projenin aileler için ferah ve keyifli yaşam alanları vaat ettiğini söyleyen Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Nurettin Alpak, "Geniş aileler için tasarlanan Arkadya Göksu Evleri, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunuyor.  2+1,3+1 ve 4+1 toplam 320 daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Aquapark. açık kapalı havuz, Fin hamamı, saunaları ve kapalı otoparkıyla bölgesinin en dolu projesi iddiasıyla yola çıktık. 'Kendi evini kendin tasarla' diyerek müşterilerimize kendi zevklerine göre mutfak dolabı, duvar kağıdı, laminant parke seçme olanağı sunduk" dedi. 

 

En kaliteli malzemeleri kullanarak, projenin yüksek prim yapmasını sağladıklarını ifade eden Alpak. şöyle konuştu: "Arkadya Göksu Evleri, lokasyon avantajıyla tüm sosyal olanaklara erişimin kolay olduğu bir bölgede bulunuyor, inşaat halinde uygun fiyata alındığında, inşaat tamamlandığında müşterilerimiz yüzde 20-30 bandında kar edebiliyor. Bu yüzden insanlar banka garantörlüğündeki projelere daha çok güvenip satın alıyor. Yüksek faizlere rağmen konut satışlarının hız kesmemesinin sebebini, insanların artık güvenlikli ve yüksek nitelikli projelerden daire alma isteğinden kaynaklandığını söyleyebilirim. Arkadya Göksu Evleri de nitelikli ve güvenlikli bir konut projesi olarak Ankaralılar ile buluşuyor." 



http://arkadyagoksu.com/



Posta  Ankara  Ek



Haber Vatan Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


ALPAK & NEVA imzalı ARMONIA RESIDENCE projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan ARKADYA GÖKSU EVLERİ büyük ilgi görüyor. Geniş aileler için tasarlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra 10 adet dükkanı da proje kapsamına alan ALPAK & NEVA, aileler için ferah ve keyifli yaşam alanları vaat ediyor. 


Göksu Gölü'ne yürüme mesafesinde İnşaat sektöründe yeniliklerin öncüsü olarak tanınan ALPAK & NEVA İNŞAAT'ın geniş balkon konsepti dahilinde cam konstrüksiyon ile kapattıkları balkonlara kalorifer peteği koyarak müşterilerine oda daha kazandıran, 650 daire ve 10 dükkandan oluşan ARMONIA RESIDENCE projesini 20 ay gibi bir kısa bir sürede teslim eden ALPAK & NEVA İNŞAAT, 320 daire ve 10 dükkandan oluşan ARKADYA GÖKSU EVLERİ ile Eryaman'ın en değerli bölgesi Göksu mahallesinde, Göksu Gölü'ne 300 metre mesafede yeni projelerine start verdi.2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan ARKADYA GÖKSU EVLERİ'ndeki yeni konseptleriyle ev sahibi adaylarını heyecanlandıran ALPAK & NEVA İNŞAAT, ARMONIA RESIDENCE'ta bulunan tüm donatılan yeni projelerinde de uyguluyor. 


Kendi evini kendin tasarla 

Aquapark, açık - kapalı havuz, Fin hamamı, saunaları ve kapalı otoparkıyla bölgesinin en dolu projesi iddiasıyla yola çıkan ALPAK & NEVA İNŞAAT, KENDİ EVİNİ KENDİN TASARLA konsepti ile müşterilerine kendi zevklerine göre mutfak dolabı, duvar kağıdı, laminant parke seçme hakkı vererek, değişik varyasyonlarda hayal ettiği dairelerine zevkle sahip olmasını amaçlıyor. Her daire için bir açık bir kapalı otopark, açık-kapalı havuzlar, sauna ve Fin hamamlarına ilaveten dairelerde klimayı da standart hale getiriyor. 


Vatan Ek


Geri Dön