23 / 04 / 2024

ARKIPARC 2014 için hazırlıklara başladı!

ARKIPARC 2014 için hazırlıklara başladı!

2008 yılında gayrimenkul, mimarlık ve inşaat ( Property, Architecture, Construction ) sektörlerini bir araya getirmeyi amaçlayarak başlanılan ARKIPARC’ ın dördüncüsünü bu yılın Nisan ayında tamamlandı...





2008 yılında gayrimenkul, mimarlık ve inşaat (Property, Architecture, Construction) sektörlerini bir araya getirmeyi amaçlayarak başlanılan ARKIPARC’ın dördüncüsünü bu yılın Nisan ayında tamamlandı.


İlk günden bugüne "Kentsel Kalite için Diyalog" sloganıyla yola çıkan ARKIPARC'ta ulusal ve uluslararası konferans ve paneller düzenleniyor, ARKIPARC Ödülleri ile fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlar onurlandırılıyor. Etkinlik ve ödüllerin yanı sıra katılımcılar arasında birebir ilişkilerin kurulması için fırsatların sunulması ve uygun buluşma ortamlarının yaratılması etkinliğin esas hedeflerinden her sene ayrı birtema çerçevesinde "düzenlenmekte.




Tarihçe

Tarih                                      Tema

10-11 Nisan 2013                   10 Kala Gayrimenkul        Haliç Kongre Merkezi 

28-29 Mart 2012                     Master Development         Haliç Kongre Merkezi 

30-31 Mart 2011                     Kentsel Kalite S               Fulya Fuar Merkezi 

15-17 Ekim 2008                    Sektörler Buluşuyor          Askeri Müze Kültür Sitesi



Etkinlik kapsamında verilen, gayrimenkul yatırımlarının kente, kentliye ve yatırımcısına kazandırdıklarını ortak bir çalışmada değerlendirerek benzer yatırımların gelişmesini teşvik etmeyi hedefleyen Gayrimenkul Ödülü ilk kez 2008’de sahiplerini buldu. Geride kalan 4 ödül döneminde Konut, Otel, Ofis, AVM, Karma Kullanım ve Alternatif Yatırımlar kategorisinde 24 proje ödüle layık görüldü. ARKIPARC Ödülleri kapsamında 2013 yılında ilk kez Belediye Ödülü ve Sürdürülebilirlik Ödülü de verildi.


2008’den bu yana ARKIPARC kapsamında yapılan tüm çalışmalar her yılın web sitesinde ayrıntılı olarak arşivleniyor. Ayrıca tüm konuşmaların video kayıtlarına www.arkiparc.tv’den erişilebiliyor.


ARKIPARC’ın düzenleyicisi Arkitera Mimarlık Merkezi olarak “Daha Kaliteli Bir Fiziksel Çevre” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor. Daha kaliteli kentler ve yapılar oluşturmak için ise bu çevreyi oluşturan paydaşların diyaloğunun önemini biliyor. Kentsel Kalite için Diyalog’un önemine inanan gayrimenkul sektörünün tüm temsilcilerini ARKIPARC’a destek olmaya davet ediyoruz.


Geri Dön