29 / 03 / 2024

Arkrezidans'ta 190 bin TL'ye!

Arkrezidans'ta 190 bin TL'ye!

'Halkalı"nın İlk Gerçek Residence Projesi' olarak lanse edilen Arkrezidans'ta fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Ark Residence projesinde fitness center, sauna, kafe, mini golf sahası mevcut



Arkrezidans, Tem “ E5 otoyolları, Basın ekspres yolu, Atatürk Havalimanı, Olimpiyat Stadı, Uluslararası Tema parkı, Masko-İstoç-Otocenter gibi iş merkezlerinin yanı başında inşa ediliyor. Starcity ve 212 AVM"ye araçla 5   dakika uzaklıkta yer alan Ark Residence'ta fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor.

Komsan Kompresör"ün Halkalı"daki ilk fabrika arazisinde yapımına başladığı  Ark Residence, 'Halkalı"nın İlk Gerçek Residence Projesi' olarak lanse ediliyor.  Elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, ortak alanlar ve dairelerin acil ihtiyacını karşılamak üzere jeneratör ve her daireye en az 1 araçlık kapalı otopark ve ayrıca misafir otopark alanı da projenin standartları arasında yer alıyor.

Ark Residence projesinde fitness center, sauna, kafe, mini golf sahası mevcut. Concierge hizmetleri, havaalanı transferleri, market, kuru temizleme, eczane, kırtasiye, vale park hizmeti, housekeeping, 24 saat gelişmiş güvenlik ve temizlik hizmetlerinin verildiği Ark Rezidans'ta daire içlerinde ise ankastre fırın, ankastre elektrikli ocak, karbon filtreli davlumbaz, bulaşık makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, buzdolabı ve vestiyerli dolap bulunuyor.

Halkalı'da inşa edilen Ark Rezidans'ta fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Ark Residence, alanları 74  ila 96 metrekare arasında değişen 113 konuttan meydana geliyor. Ark Rezidans, Halkalı Caddesi"nin hemen girişinde yer alıyor. 3,60 metre kat yüksekliği ile 12 katta 74 “ 96 metrekare aralığında toplam 113 konuttan oluşan Ark Residence'ta fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor.

494 44 00

[email protected]

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön