19 / 04 / 2024

Armada Büyüme ve Yenileme Kategorisi'nde ödül aldı!

Armada Büyüme ve Yenileme Kategorisi'nde ödül aldı!

ARMADA Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü. Düzenlenen yarışmada Armada, 'Büyüme ve Yenileme Kategorisi' ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.



Londra'da gerçekleşen ICSC Avrupa Konferansında düzenlenen törende ödülü Armada Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen aldı. 

Gönen. "Kasım'da Fransa'da gerçekleşen MAPIC ödül töreninde "Büyüme ve Yenileme' projemiz ile bir ödül almıştık. Londra'dan aldığımız bu ikinci ödül ile daha da gururlandık. 

Türkiye'yi temsilen aldığımız bu ödül tüm mağazalarımızın ve çalışanlarımızın başarısı. Bizim ile olan herkese teşekkür ederiz" dedi. Gönen konuyla ilgili şu bilgileri verdi: 


2004TE DE ÖDÜL ALDI 

"2004 yılında ICSC'den Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi seçilen Armada AVM 11 yıl sonra yine ICSC'den yılın Alışveriş Merkezi ödülünü aldr. Geçen sene dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı sayılan MAPIC'ten de büyüme ve yenileme projesi ile ödül alan Armada, dünyanın önde gelen tek perakende ve eğlence sektör dergisi Retail&Leisure'ın (RLI) düzenlediği yarışmada yine büyüme ve yenileme projesi ile finalist oldu. 


Armada büyüme ve yenileme projesi ile sadece metre kare olarak büyümeyip gerçekleştirdiği sosyal yaşam alanları ile Ankaralılann büyük bir ihüyacını da giderdi. Armada Hayat Sokağı ile sosyal yaşamın da nabzını tutan AVM, hem dünya markalan ile hizmet veriyor hem de geıçekleştirdiği konserler ile  Ankara  gece hayatına yön veriyor." 



Hürriyet


Geri Dön