20 / 04 / 2024

Armada City Çorlu Konut Projesi'nde 110 metrekare 108 bin TL'ye!

Armada City Çorlu Konut Projesi'nde 110 metrekare 108 bin TL'ye!

Armada City Çorlu Konut Projesi'nde alanları 110 metrekare olan 2+1'ler 108 bin TL'ye satılıyor. Projede 2. Etap satışlarının da yüzde 32’si tamamlanmış durumda...



Trakya’nın En Büyük Konut Projesi olan Armada City’de 2. Etap Temel Atma Töreni Kasım ayının ilk haftasında yapıldı. Projenin 995 dairelik 1. etabında daire teslimlerine hazırlanma heyecanı yaşayan Mimart Yapı, yine 1. etaptaki daire sahiplerine tapularının teslim edilmeye başladığı gecede başarısının haklı mutluluğunu yaşadı. 

2. Etap inşaat çalışmalarına 2,5 ay önce başlanan projede, 2. Etap satışlarının da %32’si tamamlanmış durumda. Geç kalmadan projede yerinizi ayırtmak istiyorsanız satış ofisini ziyaret etmeniz yeterli. 

Trakya ve Çorlu’nun en nitelikli yaşam alanı Armada City Projesi’nde ilk etap satışları tamamlandı. Mimart Yapı’nın Kasım sonuna kadar devam edecek kampanyasında, 120 aya kadar vade imkânından faydalanmak mümkün.. %25’lik peşinat tutarı ise, kolaylık sağlaması açısından ikiye bölünüyor.. %15’lik kısım sözleşme sırasında, %10’luk kısım ise herhangi bir vade farkı uygulanmaksızın Aralık 2011’de ödeniyor. Ayrıca ertelenen peşinatın, sözleşme sırasında verilmek istenmesi halinde ekstra avantaj sunuluyor.

Armada City’den ev almayı tercih edenlerin en önemli tercih nedenleri;

• Çorlu’nun gelişen yapısı,
• İstanbul’a bir nefes kadar yakın oluşu ve
• Trakya’da büyük firmalarda çalışan kalifiye personelin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak bir proje olması..

Armada City projesi bünyesinde yer alan ve geçtiğimiz aylarda satışı sunulan Mimart Çarşı da gerek Çorlu gerekse İstanbul yatırımcılarının büyük ilgisini çekmiş durumda.. Toplamda 40 adet ticari birimin yer alacağı Mimart Çarşı’nın Armada City aileleri için sağlayacağı evlere servis imkânı sayesinde, evden çıkmadan alışveriş yapılabilecek..

Armada City’de, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek 7 farklı daire seçeneğini çok özel fiyatlarla bulmak mümkün. Armada City Çorlu Konut Projesi'nde 64 metrekare 1+1'ler'ler 69 bin TL'ye, 110 metrekare 2+1'ler 108 bin TL'ye, 68 metrekare 1+1'ler 73 bin TL'ye, 131 metrekare 3+1'ler 130 bin TL'ye, 75 metrekare 1+1'ler 79 bin TL'ye, 144 metrekare 3+1'ler 142 bin TL'ye, 177 metrekare 4+1'ler 175 bin TL'ye satılıyor.

Armada City’nin, Kasım sonuna kadar sürecek kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenler her yönden avantajlı..
  
Sabit Taksitli Ödeme: Taksitlerde herhangi bir değişiklik olmaksızın, kullanılan kredi vadesi süresince her ay sabit taksit ile ödeme imkânı..

Vadelendirme: 120 ay

Avantajlı Vade Oranı : 120 ay için vade oranı sadece 0,90

Ara Ödeme ile Peşinatınızı Hafifletin: Peşinatın %15’lik kısmı sözleşme sırasında, %10’luk bölümü ise herhangi bir vade farkı uygulanmaksızın Aralık 2011’de ödeniyor.

Peşinat Avantajları : Ertelenen peşinatın erken ödenmesi durumunda veya %15 üzerinde ödenen peşinatlara da ekstra avantajlar sunuluyor..

İstanbul’a yakınlığı ve gelişen sanayisi ile Çorlu kısa sürede Türkiye’nin en gelişmiş 10 ilçesinden biri haline geldi. Avrupa ve Asya arasındaki bağlantı yollarının Çorlu’dan geçiyor olması, serbest bölge avantajı, uluslararası taşımacılığa açık Tekirdağ Limanı’ndan Murat’lıya uzanan tren yolu inşaatı, uçuşlara başlayan sivil havaalanı ve lojistik köy projesi bölgenin önemini arttırıyor. Nitekim bu düşünceyi paylaşan, teknolojide dünyanın en büyük markalarından biri olan HP(Hewlett Packard)’nin yeni bölgesel üretim tesisi için Türkiye’yi ve Çorlu’yu seçmesi Çorlu’nun geleceği açısından önemli ipuçları vermekte. Bu nedenle Çorlu’nun gelişim potansiyelini gören İstanbul’luların yatırım planlarında Çorlu artık ön sıralarda yer almakta.

Çorlu’da şehrin tam kalbinde, Orion ve KİPA alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunan tek proje olan Armada City, Çorlu’nun en büyük konut projesi olma özelliğine de sahip. Projedeki sosyal donatıların fazlalığı ve standart özelliklerin yüksek oluşu alternatif arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Modern inşaat teknolojileri kullanılarak radye temel, tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Armada City 106.126m² alan üzerinde, 11 katlı 37 blokta toplam 1.831 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini içeren sitede 87.500m² alan, yürüyüş yollarına, sosyal aktivite alanlarına ve yeşile ayrılmış durumda. Sitenin güvenliği, 24 saat kontrollü giriş çıkış, güvenlik duvarları ve kamera sistemi ile sağlanıyor. Ayrıca proje, içerisinde bulundurduğu yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları ve kapalı sosyal tesisinde fitness’tan Türk Hamamı’na kadar planlanmış aktivite alanlarının çeşitliliği ile de Trakya’daki konut projesi kültüründe yeni bir tarz oluşturuyor.

0282 444 69 96

www.armadacity.com

[email protected]


Geri Dön