25 / 04 / 2024

Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire'i değerlendirdi!

Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire'i değerlendirdi!

Gayrimenkul sektöründe yaptığı çalışmalarla dikkat çeken VAA Gayrimenkul’ün sahibi V.Armağan Akyüz ile sektörde pek çok önemli kurumda üst düzey yöneticilik yapmış olan Arman Özver, İstanbul Sapphire’de bir araya geldi.



V.Armağan Akyüz ile Arman Özver, İstanbul'un en önemli finans merkezlerinden birisi olan Levent - Maslak aksı üzerindeki Büyükdere Caddesi’nde yer alan ve 261 metre yüksekliğiyle Avrupa’nın en yüksek 2.binası olan İstanbul Sapphire’de toprak sahibine ait ve bugüne kadar hiç satışa çıkmamış 28 adet dairenin satışını gerçekleştirecek. Satışa sunulan dairelerin m2’leri 145 ile 850 arasında değişirken, m2 fiyatları ise 6.000 $ ile 10.000 $ arasında değişiyor. Rezidansların ortak kullanım alanında sadece kat maliklerine hizmet veren ücretsiz fitness center, business lounge ve toplantı odaları, kapalı havuz, 39.katta golf sahası ve oyun parkı yer alıyor.


Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire i değerlendirdi!


İstanbul Sapphire’in, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Levent – Büyükdere Caddesi’nde konumlandığını belirten Arman Özver; “360 derece panaromik İstanbul manzarası ile bu çok özel projenin bir parçası olmaktan ötürü mutluyuz. Uzun vadeli gayrimenkul yatırımcıların yanı sıra özellikle kullanıcılar için de uygun olan bu projede hedefimiz, yurt dışından da tüketicilerin ilgisini çekmek. Satışını gerçekleştireceğimiz 28 daire için kısa sürede S. Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt gibi ülkelerden talep almaya başladık. Bu taleplerin büyük kısmının kısa zamanda satışa döneceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.


Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire i değerlendirdi!


Proje ile ilgili görüşlerini dile getiren V. Armağan Akyüz “İstanbul Sapphire; lokasyonu, daire sahiplerine sağladığı olanakları, alışveriş merkezi ve direkt metro bağlantısı, dairelerin tavan yükseklikleri, mimarisi gibi sebeplerden ötürü çok değerli bir proje. Son dönemde ülkemizde rezidans yaşamı tercihlerinde artış olduğunu gözlemliyoruz. Bir rezidansın sahip olması gereken tüm özeliklere sahip olan İstanbul Sapphire bu anlamda tüketiciler için gerçekten özellikli bir proje. Sapphire’de satışa çıkarttığımız çok özel 28 dairenin kısa sürede sahiplerini bulacağına inanıyoruz”  dedi.



Geri Dön