20 / 04 / 2024

Armoni Residence satılık daire fiyatları!

Armoni Residence satılık daire fiyatları!

Firma: MM Proje

Proje: Armoni Residence

MM Proje'nin Gayrettepe'de yer alan projesi Armoni Residence satılık daire fiyatları 525 bin dolardan başlıyor...




Gayrettepe'de hayata geçirilen Armoni Rezidans projesi MM Proje'nin girişimi ile yükseliyor. Armoni Rezidans projesinde satışlar devam ediyor. 10 katlı tek blok halinde tasarlanan ve içerisinde 63 adet daire ve 1 adet mağazanın yer aldığı  Armoni Residence  satılık daire fiyatları minimum 525 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Armoni Rezidans toplamda 13 bin 960 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 1.650 metrekare arsa alanına sahip olan Armoni Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ile 140 metrekare arasında değişim gösteriyor. Armoni Residence satılık daire fiyatları 'nın detayları şöyle: 


Armoni Residence satılık daire fiyatları: Armoni Residence satılık daire fiyatları 'na göre  1+1 daireler 525 bin dolardan, 2+1 daireler ise 725 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Armoni Residence ödeme bilgisi 'ne göre daire tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Armoni Rezidans ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 



Armoni Rezidans ne zaman teslim? sorusu hemen teslim olarak yanıtlanıyor.



Armoni Rezidans 'ta jakuzi, dinlenme alanları, seyir terasları, spor aktiviteleri, sauna, fitness salonu ve masaj odası bulunuyor.



Telefon : 0212 2741300

Web adresi: www.mmproje.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön