25 / 04 / 2024

Arnavutköy Belediyesi’nden kamu çalışanlarına 720 konut!

Arnavutköy Belediyesi’nden kamu çalışanlarına 720 konut!

720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları’nın 600’üne ait satış yetkisi Arnavutköy Belediyesi’nin iştirak firması ARAŞ’ ait olup, bu konutlar öncelikle Arnavutköy’de çalışmakta olan kamu çalışanlarına satılacak.




Yeni yapılan planlar ile toplu konut alanları oluşturulan Arnavutköy’de,  modern yaşam alanları yükselmeye başladı. 


TOKİ ve KİPTAŞ gibi toplu konut alanlarında, yeni konut imalatlarının satışının herkese  açık olmasından; Arnavutköy Belediyesi’nin iştirak firması ARAŞ Arnavutköy İnşaat Yatırım, Maliki Nazmi Akpınar Proje ve İnşaat ile  TOKİ  iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş  arasında işbirliği protokolü imzaladı.


İmzalanan protokol kapsamında 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları’nın 600’üne ait satış yetkisi Arnavutköy Belediyesi’nin iştirak firması ARAŞ’ ait olup, bu konutlar öncelikle Arnavutköy’de çalışmakta olan kamu çalışanlarına satılacak.


Yeni İstanbul’un Modern Yüzü


Arnavutköy sınırları içerisinde yer alan Hadımköy VEFA Konutları’nın satışları başlamış olup; Arnavutköy Yönetim Merkezi adı altında birleşen Hükümet Konağı’na, Belediye Hizmet ve Meclisi’ne, Kültürel ve sosyal merkezlere, park ve ticaret alanlarına, Hadımköy Yaşam ve Kültür Merkezine, 3.Havaalanı’na, 3. Köprü Yolu’na ve Kanal İstanbul Projesine komşu olacak.


Modern Bir Yaşam Alanı


Hadımköy VEFA Konutları, hayatı keyfe dönüştüren tüm detayları bir arada inşa ediliyor. Modern teknolojinin son yenilikleriyle donatılan evinizin yanı sıra; süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengârenk peyzaj düzeniyle, bugüne kadar hep düşlediğiniz hayat şimdi sizi bekliyor. Burada çocuklarınız dilediği gibi koşup oynarken siz de ayrıcalıklarla donatılmış bir yaşam merkezinin keyfini çıkaracaksınız.


Yüksek Kalite, Evinizin Her Köşesinde


Mutfağınızdan banyonuza, kapılardan parkelere kadar yeni evinizin her köşesi, teknolojinin getirdiği son yeniliklerle donatıldı. Daireler, işçiliği ve kalitesiyle size özlediğiniz konforu sağlıyor.


Yeni Hayatınız 7/24 Güvende


7/24 profesyonel güvenlik hizmeti, kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, dış ortamlardan gelebilecek tehlikelere karşı dış çevre duvarları ile hayatınız gece gündüz güven altında olacak.


Ayrıcalıklı Bir “Yaşam”


35.000 m2 içerisinde yer alan Hadımköy VEFA Konutları, 112 adet 3+1 konut ve 589 adet 2+1 konut olarak inşa ediliyor. Akpınar Sanayi Bölgesi’ne, TOKİ ve KİPTAŞ konutlarına komşu olan HAdımköy Vefa Konutları; ticaret alanlarını ve yaşam alanlarını bir arada bulunduruyor.


Hadımköy VEFA Konutları’nın statik, elektrik, tesisat, ısı ve imalatları Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş nin müşavirliği ve kontrolörlüğünde yapılıyor.


Esnek Ödemeli Finans Desteği


Arnavutköylü vatandaşlara yıllardır  hizmet eden kamu personelleri, esnek ödeme avantalarıyla 11 yılda ev sahibi olacaklar. Bir evde ihtiyaç duyulabilecek tüm beyaz eşyalar ile Hadımköy VEFA Konutları sizleri bekliyor.



Arnavutköy Belediyesi




Geri Dön