27 / 04 / 2024

Arnavutköy Bolluca Stadyumu’nda son durum!

Arnavutköy Bolluca Stadyumu’nda son durum!

İlçeye modern bir stadyum inşa etmek için çalışmalara devam eden Arnavutköy Belediyesi, Yeni sezona yetişecek olan Bolluca Stadyumu’nun yapay çimlerini sermeye başladı.




Arnavutköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönem temeli atılan  Bolluca Stadyumu’nun çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor. İlçeye modern bir stadyum inşa etmek için çalışmalara devam eden Arnavutköy Belediyesi, Yeni sezona yetişecek olan Bolluca Stadyumu’nun yapay çimlerini sermeye başladı.


Stadyum Tüm Hızıyla Sürüyor


Büyük projelerle adından söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, ilçesindeki sosyal donatı yatırımları kapsamında Bolluca Bölgesi’nde ki stadyum yapımını sürdürüyor.


Yakın zamanda temeli atılan Bolluca Stadyumu’nun tribün ve soyunma odalarının yapımı tamamlandı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan stadyumun, yapay çimleri seriliyor. Zemin düzenleme çalışmalarından sonra serilmeye başlanan yapay çimler, bir kaç hafta içerisinde tamamlanacak. Çevre düzenlenmesinin ardından Bolluca Stadyumu, yeni sezona hazır hale getirilecek.


Ayrıca stadyum bittikten sonra bölge halkının taleplerine cevap verecek rekreasyon alanlarını da oluşturulacak. Diğer yandan yapılan çalışma ile genel vaziyet planı kararlarıyla açık alan kurgusunu koruyarak; mahalle dokusunun yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.


1350 Seyirci Kapasiteli Kapalı Tribün


Bolluca Stadyumu’nda yaklaşık bin 350 seyirci kapasiteli kapalı portatif tribün yer alıyor. Ayrıca futbol sahasında gerçekleşmesi hedeflenen karşılaşmaların yoğunluğu gereği dört soyunma odası, kafeterya, hakem soyunma ve dinlenme odaları, kulüp odası, sağlık ve doping odası, yönetici odası, depo ve makine odası, mescit, güvenlik odası, bay, bayan ve engelli tuvaletleri proje de yer alıyor.



Arnavutköy Belediyesi





Geri Dön