29 / 03 / 2024

Arnavutköy Yeşilbayır'da 49 yıllığına kiralık arsa!

Arnavutköy Yeşilbayır'da 49 yıllığına kiralık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Arnavutköy Yeşilbayır Mahallesi"ndeki 160 bin metrekare yüzölçümündeki tarlayı 49 yıllığına üzerine kültürel, eğitim, turistik ve sağlık tesisi kurulması şartı ile kiraya verecek



İstanbul Defterdarlığı 160 bin metrekare büyüklükteki tarla üzerine imar planı ile getirilecek kullanım kararlarına uygun olarak turizm, eğitim, sağlık, sanayi, sosyal ve kültürel tesisler yapma amacıyla kullanılmasın şart koşuyor. Konut ve ticaret alanını yapılamayacağı tarla için defterdarlık tahmini ilk yıl irtifak hakkı tesis bedeli için 1 milyon 340 bin TL belirlerken geçici teminat   olarak 402 bin TL istiyor. İhale 30 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:

Arnavutköy Yeşilbayır'da 49 yıllığına kiralık arazi
İstanbul Defterdarlığı Arnavutköy Yeşilbayır"daki 160 bin metrekare büyüklükteki tarla yı 49 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi. ˜Kullanım hakkı" verilecek olan ihaleye 1 milyon 340 bin TL tahmini fiyat belirlenirken geçici teminat olarak 402 bin TL ist endi. İhale 30 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Defterdarlık tarla üzerinde imar planına uygun olarak turizm, eğitim, sağ lık, sanayi, sosyal ve kültürel tesisler yap ılabileceğini isterken taşınmazın konut ve ticaret alanı kullanılamayacağını açıkladı.


Geri Dön