19 / 03 / 2024

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atiye Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Jet KEnt1 Sitesi, B3 B Blok'ta kuruldu.



Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atiye Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. 


Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.      Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6.        Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7.      Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 8.      Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 9. Turistik amaçlı mesire ve eğlence yerleri,çay bahçeleri, restoran, kafe, kafeterya, kamp ve panayır yerleri kiralamak, işletmek, kiraya vermek 10. Faaliyet konusuyla ilgili inşaat yapımı,alımı, satımı, kiralamak ve kiraya vermek



Geri Dön