18 / 04 / 2024

Arsa en cazip yatırım aracı!

Arsa en cazip yatırım aracı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan döviz-altın-borsa gibi yatırım enstrümanlarının zaman içinde cazibesini yitirdiğini söyledi. Orhan, en cazip yatırım aracının arsa olduğunu belirtti.



DÖVİZ-altın-borsa gibi yatırım enstrümanlarının zaman içinde cazibesini yitirdiğini, toprak ve arsanın en cazip yatırım haline geldiğini belirten Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, "Kalite ve güven markamızla, sektöre getirdiğimiz kazanç misyonuyla her dönemde insanlarımızın tercih adresi olduk" dedi. 


Yeşil Vadi Arsa ofisi olarak 1999 yılında resmi olarak çalışmalarına başladıklarını, bu dönemde döviz-altm-borsa yatırım araçlarıyla kazanç sağlamaya çalışanların mağdur oldukları için arsaya yöneldiklerini belirten Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, "Zaman içinde enstrümanlar değişti. Yatırım enstrümanları içinde oluşan tablo ve atmosfer değişikliği insanların farklı alanlara yönelmesine yol açtı. Daha az parası olanlar ise arsa seçeneğini tercih ettiler. Ve zaman içinde toprak ve arsa en kazançlı yatırım aracına dönüştü" dedi. 


Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu, Muratlı, Yeniçiftlik Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Büyük Yoncalı, Misinli, Marmaracık da arsa, arazi ve gayrimenkul konularında faaliyet gösteren ve 15 bini aşkın aileyi gayrimenkul sahibi yaptıklarını belirten Rafet Orhan, "Günümüzde en çok kazananlar geçmişte olduğu gibi bugün de gayrimenkule yatırım yapanlar olmuştur, olmaya devam ediyor" dedi.


Milli Gazete


Geri Dön