29 / 03 / 2024

Arsa maliyeti konut fiyatlarını da artırıyor!

Arsa maliyeti konut fiyatlarını da artırıyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, konut sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Gür, 'Vatandaşa ucuz konut seferberliği başlatılırsa buna katkı sağlarız’ diye konuştu.



Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ‘Vatandaşa ucuz konut seferberliği başlatılırsa buna katkı sağlarız’ dedi. İstanbul gibi büyük şehirlerde metrekaresi uygun fiyattan satın alınabilir konutlar için talebin yüksek olduğuna dikkat çeken Gür, ’Burada önemli olan arsa maliyetidir. İstanbul merkezinin dışında da olsa böyle bir hareketlilik gündeme gelirse destekleriz’ dedi. 


7 PROJEYLE MİLYARLIK YATIRIM 

Mehmet Gür, İstanbul genelinde yapım ve satışına devam ettikleri 4 projenin olduğunu, bu yıl içerisinde Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Talatpaşa, Taşdelen ve Kandilli olmak üzere toplam yedi projede 1 milyar liralık yatırım hedeflediklerini açıkladı. Daha önce satışa sundukların Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp, Mod İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle ilgili bilgi veren Gür şöyle konuştu; 


60 AYA SIFIR FAİZ FIRSATI 

-2014 yılında Sancaktepe’de başlanan Resim İstanbul projesinin birinci ve ikinci etabı tamamlandı. Üçüncü etabı ise bu yılın temmuz ayı içerisinde teslim edilecek. Bahar aylarına özel başlatılan kampanya çerçevesinde yüzde 20 net indirim veya 60 ay sıfır faiz ile daire sahibi olma imkânı sağlanıyor.” 


100 AY TAKSİTLE KONUT 

- Yeni Nesil Eyüp projesi 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşurken projede 2+1 ve 3+1daire seçenekleri yer alıyor. Bu projede ise vade farksız 100 ay taksitle daire alma imkânı sunuluyor.” 

- Kâğıthane’de başlanan Mod İstanbul projesi ise 3 bin 770 metrekare alandan oluşurken projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Mod İstanbul’da 60 ay sıfır faiz kampanyası ile daireler satışta. Bu iki projede bu yıl içerisinde teslim edilecek.” 


HER İKİ YAKADA DA VARIZ 

Bu yıl içerisinde Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Talatpaşa, Taşdelen ve Kandilli olmak üzere toplam yedi projede 1 milyar liralık yatırım hedeflediklerini söyleyen Gür, ’’Sancaktepe’deki Resim İstanbul projesinin karşısındaki 32 dönümlük arsaya 400 milyon liralık yatırım değeri olan 500 konuttan oluşan bir proje geliştiriyoruz. Bu projeyle birlikte Sancaktepe’ye toplamda 2 bin konut kazandırmış olacağız. 



Güneş 


Geri Dön