25 / 04 / 2024

Arsa yatırımı en zahmetsiz yatırım!

Arsa yatırımı en zahmetsiz yatırım!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Onur Öngün, yabancıların da Anadolu'da arazi yatırımı yapmaya başladığını belirterek, özellikle Ukrayna ve Japonya'dan gelen yatırımcıların arsa alıp, değer artışına göre satış yaptığını kaydetti.



Onursal Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Onur Öngün, yabancıların da Anadolu'da arazi yatırımı yapmaya başladığını belirterek, özellikle Ukrayna, Japonya ve Hindistan'dan gelen yatırımcıların arsa alıp, değer artışına göre satış yaptığını kaydetti. Öngün, arsanın en zahmetsiz yatırım olduğuna dikkat çekerek, "Bir ev asla yeni bir ev kazandırmaz ama arsa çok şey kazandırır" dedi. 


Öngün, son dönemde çok fazla yabancı yatırımcının Anadolu'da gayrimenkul yatırımı yapmaya başladığını belirterek, "Ukrayna'dan kaçan yatırımcılar özellikle yoğun alım yapıyor. Ukranya'da madencilik yapan firmalar, oradaki sorunlardan sonra buraya kaydı" dedi. öngün, kimi firmaların arsa alıp beklediğini, kimisinin da alım satım yaptığını kaydederken, "3-5 milyon dolarlık alım yapıyorlar" dedi. 


Habertürk


Geri Dön