18 / 04 / 2024

23 - 02 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 188 Haber

Bursa'da Ocak 2017'de 3 bin 942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bursa Bölge Müdürlüğü, Bursa'da 2017 Ocak ayı konut satışları hakkında açıklama yaptı. Bursa'da konut satışları 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayına göre yüzde 9,8 oranında arttı.

Uplife Kadıköy 2017 güncel fiyatları!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Uplife Kadıköy 2017 güncel fiyatları 484 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017!

Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Iconova projesinde 3+1'den 8+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor. İşte Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017...

Bulgaristan Kyosevo'da camii inşa ediliyor!

Bulgaristan Kyosevo olarak bilinen müslümanlar köyünde cami inşaatına başlandı. İnşa edilen caminin Nisan ayında hizmete açılması bekleniyor.

Ferdi Erdoğan kimdir?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Ferdi Erdoğan kimdir? Ferdi Erdoğan bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat!

Keleşoğlu Holding imzası taşıyan Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat listesi 369 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

Ticaret alanları ve dairelerden oluşan Avangart İstanbul Evleri, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

Denizli Salihağa'daki tren istasyonu TBMM'de konu oldu!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Salihağa Mahallesi'nde bulunan tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruları Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıtlayacak..

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

İnşaatçılardan istihdam sözü!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, konut sektörünün 2 milyonun üzerinde istihdam sağladığını dile getirdi.

İzmit Gültepe'deki konut projelerine ilgi!

Büyük Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan İbrahim Gürsel bugünkü yazısında Kocaeli'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

İnşaat sektöründe 2017 umudu!

Adana'da faaliyet gösteren Ömer Bayram İnşaat'ın Genel Müdürü Halit Erdoğan, hayata geçen projeleri anlattı. Erdoğan, Adana'da inşaat sektörden bahsetti.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı mecliste!

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, karayolu hakkında soru önergesi hazırladı..

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kağıthane’de konut fiyatları yüzde 22.68 arttı!

2016 yılı Emlak Endeksi verileri açıklandı. Kağıthane, İstanbul’da geçtiğimiz yıl satılık konut metrekare fiyatı en çok artan ilçeler arasında yer aldı. Kağıthane projeleri fırsata dönüştürdü.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

81 ile 955 milyon liralık yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Yıldırım, kentsel dönüşüm, projeler ve imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Üçkuyular Mahallesinde, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu alana ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kapalıçarşı’da ilk kiremitler döşenmeye başladı!

554 yıllık Kapalıçarşı’nın 7 ay önce başlayan restorasyonunda ilk kiremitler döşenmeye başladı. 3 aşamada gerçekleştirilecek restorasyonun çatı ve alt yapı çalışmalarının bu yılın sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Karaman’da Ocak 2017'de 222 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Ocak ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili, konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı. Karaman’da 2017 yılı Ocak ayında 222 konut satıldı

Kiptaş'tan 20 yıl vade kampanyasına büyük destek!

Kipraş, Güçlü Türkiye İçin konut edindirme kampanyasında ‘biz de varız’ dedi. Kiptaş, kampanyaya ek olarak konut alıcılarına peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı sağlıyor.

Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamam!

Yapımı süren Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Caminin aydınlatması için 3 boyutlu özel ışık sistemiyle projelendirildi.

Gurbetçilere KDV istisnası sektörü hareketlendirecek!

Mükelleflere vergi indirimi, Ahilik Esnaf Sandığı kurulması, yabancılar ile gurbetçilere konut ve iş yeri satışında KDV istisnası getirilmesiyle gayrimenkul sektöründeki hareketliliğin artması bekleniyor.

2016 yılında hangi ilde ne kadar konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre 2016 yılında en çok konutun nerede satıldığı bildirildi. İşte il il toplam satılan konut sayısı...

Trend Kozluca'nın yüzde 60'ı satıldı!

Bursa İnegöl'de faaliyet gösteren Şehitoğlu İnşaat, 50 daire ve iki iş alanından oluşan projesini bu yıl bitirmeyi amaçlıyor. Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, projelerle ilgili bilgi verdi.

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Doğu'ya yatırım için 23 milyar liralık talep!

Kalkınma Bakanı Elvan: "Cazibe Merkezleri Programı için beklentimizin oldukça üzerinde bir taleple karşılaştık. Dün itibarıyla 23 milyar lira tutarında bir talep geldi. Toplam proje tutarı 23 milyar liraya ulaştı" dedi.