29 / 03 / 2024

23 - 02 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 188 Haber

Emlak Konut kampanyasıyla 23 günde 2 bin 200 konut satıldı!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında 23 günde 2 bin 200 konut satıldı. Kampanya kapsamında 2 milyar 550 milyon TL ciro yapıldı.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.

Bakanlık binaları için 15 yılda 140.5 milyon TL kira ödendi!

Adalet, Ekonomi, Sağlık, Dışişleri, Çevre ve Şehircilik ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıkları ve bağlı kuruluşları için kiralanan hizmet binaları için 15 yılda 140 milyon 514 bin 913 TL harcandı.

Binali Yıldırım: 3 ayda 85.5 milyarlık yatırım yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım 3 ayda 85.5 milyar TL'lik yatırım yapılacağını söyledi.

Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı, yıllardır süregelen hukuk savaşının ardından bir kez daha icradan satışa çıkarılıyor. Yalıya 20 milyon TL fiyat biçildi.

Türkiye çimento üretiminde birinci oldu!

Türkiye çimento üretiminde Avrupa'da birinci oldu. Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özinönü, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İsrail Kudüs'teki projeler için 190 milyon dolar tahsis etti!

İsrail Hükümeti'nin Kudüs'te Yahudi varlığının güçlendirilmesi kapsamında yapmayı planladığı projeler için 190 milyon dolar tahsis edildi.

Kentsel dönüşümde destek artacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin yüzde 42'sinin deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak kentsel dönüşüme ilişkin bilgiler verdi. Özhaseki, İstanbul'daki yapıların yüzde 40'ının yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Haliç doldurularak eğitim ve sosyal kültürel tesis yapılacak!

Haliç’in doldurulmasıyla oluşturulacak alan üzerine meslek lisesi ve kültür merkezi hayata geçirilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 748 konut ihalesi 27 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 1.Kısım'da toplam 748 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık 141 konut ihalesi 10 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi, Yukarı Pazarcık Mahallesi'nde 141 adet yeni konut inşa edecek.

Yozgat Aydıncık’ta 91 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat Aydıncık’ta hayata geçirilen 91 adet konut için kura çekimi gerçekleşti.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Konya’nın Derbent İlçesi’nde inşa edilecek 47 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Kruşçevka apartmanları yıkılıyor!

Sovyet lider Nikita Kruşçev zamanında inşa edilen ve o dönem milyonlarca aile için umut olan Kruşçevka apartmanları yıkılıyor.

Yabancılara ve gurbetçilere KDV'siz konut istisnası yasalaştı!

TBMM Genel Kurulunda,mükelleflere vergi indirimi ve yabancılar ile gurbetçilere konut ve iş yeri satışında KDV istisnasını da içeren "torba kanun teklifi" kabul edilerek yasalaştı.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

2030’a kadar her yıl 500 bin binanın yenilenmesi lazım!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), 35. Olağan Genel Kurulu öncesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla ‘Türkiye İnşaat Sektörü 2017 yılı Öncelikler ve Hedefler’ toplantısı düzenledi.

Selenium Retro 9 basın toplantısı 17 Mart'ta!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübenin adresi Aşçıoğlu Grubu, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u tanıtıyor.

Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Tekfen Holding 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

TSKB GYO kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı.

TSKB GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

TSKB GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

TSKB GYO ve İş GYO'nun birleşme süreci sürüyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO birleşme sürecinde Hukuki Danışmanlık alınması hakkında bildirisini yayınladı.

Pera GYO'dan Borsa İstanbul bildirisi!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO Borsa İstanbul bildirisini yayınladı.

Yapı Kredi Koray 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.