18 / 04 / 2024

21 - 04 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 218 Haber

Aze Tower Armağanevler teslim tarihi!

Aze Tower projesi toplam 75 daireden meydana geliyor. Proje Aze Grup tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Vira İstanbul Evleri'nde 2 bin lira taksitle 1+1!

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Vira İstanbul Evleri'nde aylık 2 bin TL taksitle 1+1, 3 bin TL taksitle 2+1, 4 bin 500 TL taksitle de 3+1 daire sahibi olunabiliyor...

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Kızılırmak Projesi için 4 milyon metrekare alanda imar çalışması başladı!

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyon metrekare alanla ilgili imar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Semt Bahçekent Sur Yapı fiyat!

Semt Bahçekent Sur Yapı fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor. Semt Bahçekent projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Bodrum'da gergin yıkım!

Bodrum'da ikinci derece arkeolojik SİT alanına yapıldığı ileri sürülen restoran ve gözleme evi yıkıldı. Yıkım sırasında gerginlik yaşandı.

Gaziantepli mimarlardan suç duyurusu!

Mimarlar Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Metro Hipermarket çevresinde iki arsanın daha satış ihalesini gerçekleştirmesine tepki gösterdi.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Elysium Soul projesinde güncel fiyatlar 593 bin TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan proje 221 adet daire ve 4 adet dükkandan oluşuyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri ödeme planı!

Akfen Bulvar Loft Evleri projesinde dairelerin fiyatları 324 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar Loft projesi Ocak 2019 yılında teslim ediliyor...

Yeniköy Konakları alternatif ödeme yöntemleri!

Yeniköy Konakları'nda 36 ay vade farksız alternatif ödeme yöntemleri sunuluyor. Eyüp Yeniköy Konakları'nda ev fiyatları 609 bin TL'den başlıyor...

İmar yönetmelikleri bölgelere özel olmalı!

Olay Bursa gazetesinin yazarlarından İhsan Aydın bugün köşesinde imar yönetmeliği konusuna değindi. İşte o yazı..

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu güncel fiyatları!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu güncel fiyatları 593 bin TL'den başlıyor. Elysium Soul projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Avcılar'ın yeniden imarını sağlayacak plan geri çekildi!

Avcılar'ın yeniden imarını sağlayacak olan plan komisyonda geri çekildi. İBB meclisinde krize neden olan kararın Gaziosmanpaşa imar planlarını kabul etmedikleri için misille olduğu iddia edildi.

Tekirdağ'da imar planı mevzuatı eğitimi verildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'ne (TRAKYAKENT) üye belediye personeline uzmanlar tarafından " İmar Planı Mevzuatı" konulu eğitim verildi.

Adıyaman Samsat yeniden inşa edilecek!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'ın Samsat ilçesine ziyarette bulundu. Kurtulmuş, “Bundan sonra Samsat’ın inşaası için çalışmalara ön ayak olunacak” diye konuştu.

Nidapark Küçükyalı alternatif ödeme yöntemleri!

Nidapark Küçükyalı'da vade farksız alternatif ödeme yöntemleri sunuluyor. Nidapark Küçükyalı projesi 2020 yılında teslim ediliyor...

Ummanlı yatırımcılardan Türkiye gayrimenkul sektörüne ilgi!

Umman Ticaret Odası İnşaat Sektörü Heyet Başkanı Mayasi, ülkesinden birçok kişinin Türkiye'de yatırımlarının bulunduğunu söyledi. Mayasi, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün iyi bir noktada olduğunu belirtti.

Ev alan kazançlı çıkar!

"Şu anda yatırım yapanlar karlı çıkar" diyen ATSO Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, 16 Nisan’daki referandum sonuçlarında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte gayrimenkul fiyatlarının da artacağını ifade etti.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM'de!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı meclis komisyonuna gönderildi. Tasarı ile yatırımların arttırılarak kalkınmanın temin edilmesi hedefleniyor..

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Piyalepaşa İstanbul Polat Holding ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Holding ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız ödeme avantajı sunuluyor...

İnşaat sektöründe yabancı yatırımcı isteği!

15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez ve Umman Ticaret Odası’nın heyet başkanı Awad Al Mayasi sektörle ilgi bilgi verdi.

Aydos Country 50 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Aydos Country 50 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor. Sinpaş Aydos Country'de teslimler bu yıl Mayıs ayında başlıyor...

Aydın Şehir Stadyumu ihaleye çıkacak!

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Ankaralı konut alıcısının tercihi Keçiören oldu!

Ankaralı konut alıcısı Keçiören'i tercih ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Gayrimenkul yatırım için Keçiören'in tercih edilmesi bizleri oldukça sevindiriyor.

Folkart Basmane projesinde değişikliğe gidildi!

Başkan Aziz Kocaoğlu, 'utanç çukuru' olarak da bilinen Basmane projesinde yüzde 30'luk belediye hissesine karşılık olarak yapılacak hizmet binasının bağımsız inşa edilmesini istedi, Folkart Başkanı Sancak da bu isteği kabul etti

Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatı başladı!

İl Özel İdaresi'ne ait olan 1.850 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatına başlandı. Binanın Temmuz 2018'de hizmete açılması bekleniyor.