19 / 04 / 2024

21 - 04 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 218 Haber

Bursa'da bina sorununa tek çözüm istimlak!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Yusuf Kotaman bugünkü yazısında Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. İşte o haber...

Emlak vergisi 2017 ödemeleri devam ediyor!

2017 yılı emlak vergisi 1. taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Vergi için ikinci taksitler Kasım'da ödenmeye başlanacak..

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Bursa İshak Şah Camii açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği 600 yıllık İshak Şah Camii vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

2017 tapu harcı indirimle ne kadar oldu?

Gayrimenkullerin devir ve iktisap işlemleri için ödenen tapu harcında 15 Mart'ta indirim yapıldı. Peki, 2017 tapu harcı indirimle ne kadar oldu?

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

İnşaat malzemeleri sanayinde toparlanma hız kazandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, şubat ayında gösterdiği yükselişi mart ayında da sürdürdü. Bileşik Endeks, bir önceki aya göre mart ayında, 2.08 puan artış gösterdi.

Yenimahalle Evrensel Değerler Çocuk Müzesi açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılıyor.

Diyarbakır kentsel dönüşümle ihya edilecek!

Diyarbakır'da kısa ve uzun vadeli projeler Belediye Başkanı Cumali Atilla'ya sunuldu. Projelerin içinde çarpık kentleşme alanları olan Şehitlik, Bağlar ile Seyrantepe alanlarının ihya edilmesi de yer alıyor.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Maltepe Medine Cami ibadete açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin de katkılarıyla yeniden inşa edilen Medine Cami Maltepeli vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katıldı.

Deniz İstanbul Keleşoğlu ev fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Projede ev fiyatları 372 bin TL'den başlıyor...

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Reysaş GYO Tuzla'da 13.5 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO, Obitaş Ortadoğu Birlik İnşaat Taahhüt A.Ş.'ye İstanbul Tuzla'da 101 bin 676 metrekarelik depolama tesisi yaptıracak.

Semt Bahçekent satış fiyatları!

İstanbul Başakşehir Bahçekent bölgesinde hayata geçirilen Semt Bahçekent Evleri'ne yüzde 5 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Mesa Kozyatağı Evleri fiyat listesi!

İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Mesa Kozyatağı projesinde toplam 280 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Semt Bahçekent Konutları fiyat bilgisi!

Semt Bahçekent projesi 125 bin metrekare alan üzerine Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede yüzde 5 peşinat avantajı sizleri bekliyor...

Antalya Kemer'de günlük ev kiralayanlara ceza!

Antalya Kemer'de kayıt dışı olarak günübirlik ev kiralayan 10 kişi 103 bin 830 lira cezaya çaptırıldı. Bölgede 10 işletme bünyesindeki 105 ev de sisteme kayıt edildi.

Ankara'nın raylı sistemi mecliste konu oldu!

Ankara'da okul, hastane, toplu taşıma kapasitelerinin nüfusa göre durumuna ve metropollere göçün önlenmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Bahçeyaka Sur Yapı konut fiyatları!

Sur Yapı imzası ile İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka Evleri'nde fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Proje'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Malin Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Malin Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limi

Malin Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İmam Kurt tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Çerkezköy'de 13 gayrimenkul satıldı!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi gerçekleşen gayrimenkuller 1 milyon 931 bin TL'ye satıldı.

Kiler Marmara Evleri ne zaman teslim?

162 bin metrekare inşaat alanı bulunan Kiler Marmara Evleri, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. Proje Kiler GYO imzası taşıyor...

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nazif Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vira İstanbul Beylikdüzü güncel satış fiyatları!

Vira İstanbul projesi, İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı proje 17 blok olarak yükseliyor...

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Doğan kuy ve Msa Kuy ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu caddesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Kadıköy'de bir lisenin önünden geçen caddenin okul çevresine ve yaya geçişine uygun hale getirilmesi talebi TBMM gündemine taşındı..