25 / 04 / 2024

21 - 04 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 218 Haber

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme ödeme seçenekleri!

Yedi Mavi Evleri projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 340 bin TL'den başlıyor...

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi M. Fuad Mohammad Alnajjar ve M. Ahmed Okasha Salman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ata GYO Nevşehir'deki gayrimenkulünü 20 bin TL'ye kiraya verdi!

Ata GYO'nun Nevşehir Kapucubaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul, aylık 20 bin TL+KDV bedelle 10 yıllığına Tab Gıda'ya kiraya verildi.

Kralolca Metal İnşaat Nakliyat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kralolca Metal İnşaat Nakliyat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Toprak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Volkan Durmaz ve İsmail Hasan Soyak ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şebnem Yılmaz ve Celal Köksal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Wings Konutları ev fiyatları!

Ön talep toplanan Kartal Wings projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Ordu Akkuş'a meydan müjdesi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Akkuş'a yeni meydan inşa edeceklerini söyledi.

Çakıröz Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çakıröz Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kubilay Çakır ve Oğuzhan Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Ulucami'ye büyükşehir dokunuşu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada kentteki Ulu Camii etrafında meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacaklarını belirtti.

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayram Unatoğlu tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Metron Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metron Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özgür Aras ve Betül Aras ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adnan Bilek tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Serya Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serya Endüstriyel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Metin Yıldırım tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tema İstanbul 2017 Nisan fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

Bural Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bural Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Albayrak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Semt Bahçekent fiyatları 195 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yüzde 5 peşinat ödeme fırsatı sunuluyor.

Hti İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hti İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halit Tolga İncear tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Mahmut Ünlü yatırım bankası kuracak!

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Flour İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flour İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezgin Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Arf İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arf İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Çifci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.