19 / 04 / 2024

25 - 04 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 160 Haber

Elysium Soul Ofton güncel fiyat listesi!

60 ay sıfır faiz imkanı bulunan Elysium Soul projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

İzmir Opera Binası için ikinci ihale yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir'de hayata geçirilecek olan “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk binası için bir kez daha ihaleye çıktı

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

TOKİ Kars'ta bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu yıl yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi. Turan, Erzurum, Kars ve Hakkari'de bin konut inşa edileceğini söyledi.

Semt Bahçekent Projesi satış ofisi!

Semt Bahçekent Evleri'nde konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor. 125 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje Sur Yapı imzası taşıyor...

Enerji kimlik belgesi düzenlemeye yetkili kuruluşlar!

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 2 Mayıs itibari ile başlıyor. Peki bu belge nereden alınır? Enerji kimlik belgesi düzenlemeye yetkili kuruluşlar hangileridir?

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Yarın gerçekleşecek ihale sonucu bölgede 10 gün içinde temel atılacak.

Bizim Evler Ardıçlı Konutları iletişim!

Toplam 275 daire ve 18 adet ticari alana yer verilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Emlak alırken satacağınızı düşünerek alın!

Muğla Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Serdar Oğuz, emlak alım satımı konusunda uyarılarda bulundu. Oğuz, ''Satın aldığınız emlağı bir gün satacağınızı düşünerek satın alın'' diye konuştu.

Yedikule Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yedikule Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türker Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Türker tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ry Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ry Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sercan Kır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ev satışında mutlaka kapora hazırlanmalı!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, gayrimenkul alım ve satımında hazırlanan kapora sözleşmesinde dikkatli olunması konusunda vatandaşı uyardı. Karataş, iki taraf için de garanti altına alan bir düzenleme olduğunu belirtti.

Ramzy Emlak Turizm Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ramzy Emlak Turizm Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Hadı Bayassı ve Ammar Bayraqdar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nefes Global İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefes Global İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Deniz Kurt ve Yasemin Kurt ortaklığında bugün kuruldu.

İhracat Torbalı'da gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İzmir Torbalı ihracatta yaşanan artış gayrimenkul yatırımlarını da etkiledi. Gayrimenkul yatırımcıları 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi.

Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alı Ghalıb HAmmoodı Al- Tekreeti tarafından 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mostafa Dandy, Maha Dandy ve Mouaz Dandy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karden Self İstanbul Esenyurt fiyat listesi!

Self İstanbul Konutları Karden İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları minimum 307 bin 100 TL'den başlıyor...

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Sancaktepe Konutları fiyat!

Nef Sancaktepe projesi 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri ile İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Bursalılar'ın sıfır konuta ilgisi arttı!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu bugünkü yazısında, bölgedeki konut satış verileri değerlendirdi. İşte o haber..

Bursa İnegöl'de ilk 3 ayda bin 76 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı konut satış verileri açıklandı. 2017 yılının ilk 3 ayında toplam 1076 konut satıldığı İnegöl'de en fazla konut satışı Mart ayında gerçekleşti.

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme seçenekleri bulunuyor...

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat!

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 17 blok olarak toplam 1.518 bağımsız birimden oluşuyor...

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Tema İstanbul 2017 satış fiyatları!

Tema İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor. Proje, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığının imzasını taşıyor...

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.