25 / 04 / 2024

25 - 04 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 160 Haber

İFM yasal düzenleme önerileri Mayıs'ta görüşülecek!

Maliye Bakanı Ağbal, "İstanbul Finans Merkezi için gelen yasal düzenleme önerileri Mayıs'ın 10'u ya da 11'i gibi Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda bütün bu önerilerin üzerinden geçeceğiz" dedi.

Semt Bahçekent'te daire fiyatları!

Toplam 669 konut ve 26 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. İşte Semt Bahçekent'te daire fiyatları...

Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları 307 bin 100 TL'den başlıyor.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi'nde sona gelindi!

Karşıyaka Belediyesi'nin hayata geçirdiği Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün inşaatında sona gelindi.

İzmir'de Mart'ta 8 bin 59 konut satıldı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İzmir'de geçen yıl Mart ayında 7 bin 549 olan konut satışı, bu yılın aynı ayında 8 bin 59 oldu.

Yakuplu Deniz İstanbul fiyatları!

Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 oranında iskonto yapılan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü-Yakuplu sahilinde inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul fiyatları 460 bin TL’den başlıyor.

Enerji kimlik belgesi geçerlilik süresi!

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 2 Mayıs'ta başlıyor. Enerji kimlik belgesi için yetkili firmalara başvurulabiliyor. Peki, enerji kimlik belgesi geçerlilik süresi nedir?

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

Çalık Taksim 360 ödeme seçenekleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Tarlabaşı'nda inşa edilen Çalık Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Çalık Taksim 360 ödeme seçenekleri..

Enerji kimlik belgesi alma süresi 2017!

Binalara enerji kimlik belgesinin alınması gerekiyor. Peki, bu belgenin ne zamana kadar alınması gerekiyor? İşte enerji kimlik belgesi alma süresi 2017..

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu 2017 sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuzey Çevre Yolu'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Projenin 2017 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ankara Kahramankazan'a 150 yataklı devlet hastanesi!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilmesi planlanan 150 yataklı devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde 60 yatak kapasitesi mevcut.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı 4,9 milyon metrekareye ulaştı!

Bu yılın ilk çeyreğinde ofis ve lojistik sektörleri büyüdü. Turizmde ise kısmi düşüş var. İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı, bir yıl öncesine göre 500 bin metrekare artarak 4,9 milyon metrekareye ulaştı.

Bulvar Loft İncek fiyatları!

6 blokta 822 adet daireden meydana gelen Bulvar Loft İncek projesinde teslimlerin 2019 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Bulvar Loft İncek fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Sakaryalılar yatay mimari istiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı.

Arçelik, Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacak!

Arçelik, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

Mobilyada KDV indirimi evlenecek çiftlerin yüzünü güldürdü!

Ramazan ayının yazın ilk haftasına gelmesiyle düğün sezonunun erkene çekildiğine vurgu yapan MOSDER, nikah sezonuna denk gelen KDV düzenlemesinin mobilya sektörünü pozitif yönde etkilediğini söyledi.

Sancaktepe Muhit daire fiyatları!

7 blok şeklinde yükselen Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ile 12 dükkandan meydana geliyor. Proje Sur Yapı imzasıyla dizayn ediliyor. İşte Sancaktepe Muhit daire fiyatları...

İş Modern Sinpaş Ambarlı Projesi!

Sinpaş Yapı'nın yeni projesi Beylikdüzü Ambarlı'da ofis, depo ve atölye ihtiyacına yönelik olarak hayata geçiriliyor. Projede ön talepler alınıyor...

İstanbul Defterdarlığı 7 ilçedeki 22 gayrimenkulünü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Bankası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Beyoğlu ve Beylikdüzü İlçesinde yer alan 22 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

İş GYO Tuzla arsasının imar planı askıda!

İş GYO'nun geçen yıl Alarko'dan 143 milyon 500 bin TL'ye satın aldığı Tuzla arsasının imar planı askıya çıkarıldı...

İşte Doğu Anadolu'yu kalkındıracak 4 proje!

Van'da inşa edilen Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Ödül İstanbul satılık ev fiyatları!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi Ödül İstanbul, Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. 362 bin 584 metrekare inşaat alanı bulunan projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Konutta 2+1 daire talebi artıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, "Bir ara 1+1 daire çok fazla yapıldı, arz fazlası, doygunluk söz konusu oldu. 2 artı 1 hem 1 artı 1'in hem 3 artı 1'in yerini alıyor." dedi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor!

Samsun'da 250 dükkanda 7 bin kişinin çalıştığı Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor. Bölgede yıkım çalışmaları 6 ay içinde başlayacak.

Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mevcut binalar için 2 Mayıs'tan itibaren zorunlu hale gelecek Enerji Kimlik Belgesi uygulamasında çeşitli mağduriyetlerin oluşmasının önüne geçmek amacıyla, "Süre uzatımı" seçeneğini gündemine aldı.

Konut yatırımı yapılacak en gözde 10 bölge!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran, konut yatırımı için bu yılın gözde bölgelerini açıkladı.