19 / 04 / 2024

24 - 06 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 71 Haber

Nef Luxury Living Kandilli satış ofisi!

Nef projelerini markalaştıran Timur Gayrimenkul, İstanbul Kandilli'de yepyeni projesi Nef Luxury Living projesini hayata geçiriyor. Projenin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor...

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Tual Adalar son fiyat listesi 2017!

Tual Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları minimum 333 bin TL'den başlıyor...

2017 yeni havalimanlarının yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım yatırımları ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, dört şehri daha havalandırarak, 2017'yi havalimanları yılı yapacaklarını vurguladı.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu son fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi, rezidans, mağaza ve ofislerden oluşuyor. Projede ön satışlar yapılıyor...

Galataport’ta yıkımlar tamamlanıyor!

Kamuoyunda Galataport adıyla binilen Salıpazarı Kruvaziyer limanı projesinde eski binaların yıkım işlemleri tamamlanıyor

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

Bartın Şiremirçavuş'a yaşam merkezi!

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

Milli Emlak Bodrum'daki arsayı 49.5 milyon TL'ye satıyor!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum ilçesi Konacık Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 49 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kartal Wings Konutları 2017 fiyatları!

Kartal Wings projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Sanayi siteleri taşınacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Üretim Reform Paketi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Özlü, sanayi sitelerini taşıyacaklarını ve yeni organize sanayi bölgeleri kuracaklarını açıkladı.

Nef Sancaktepe Projesi 2017 fiyatları!

Nef Sancaktepe 19 projesi güncel daire fiyatları minimum 565 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Terrace Lotus İnanlar 2017 fiyat bilgisi!

Terrace Lotus projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje E-5'e sıfır konumu ve metrobüse yürüme mesafesi ile ulaşımda avantajlar sunuyor...

Gebze'ye metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'teki şehitliği ziyaret etti. Işık, ziyaret sırasında Gebze'ye metro müjdesi verdi. Bakan, ''2018'in sonuna kadar metronun temelini atacağız'' diye konuştu.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Vergi gelirine 5.4 milyar liralık katkı!

Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) Başkanı Burhan Eliaçık vergi gelirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Kozyatağı Mesa Koz fiyatlar!

Koz Mesa Projesi Mesa Mesken A.Ş. tarafından İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirildi. Projede fiyatlar 642 bin TL'den başlıyor...

Geçici vergi beyannamesi kaldırılıyor!

Hükümet, Gelir vergisi reformu tasarısında değişikliğe gidiyor. Tasarı ile 4. dönem geçici vergi beyannamesi kaldırılıyor.

Bebek'teki Gülman Yalısı yıkılacak!

İş adamı Kemal Gülman, Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili konuştu. Gülman, ''Yalı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak'' diye konuştu.

CarrefourSA İçerenköy AVM'nin arsası satılıyor mu?

1993 yılında Türkiye'nin ilk hipermarketi olarak hizmete açılan İçerenköy CarrefourSA'nın arsası yatırımcıların dikkatini çekiyor. Gülaylar Grup'un arsa için pazarlık yaptığı iddia edildi.

İstanbul'un en rekabetçi ilçeleri Şişli ve Kadıköy!

‘İstanbul Rekabet Endeksi’ araştırmasına göre, kentin en rekabetçi ilçeleri sıralandı. İstanbul’da en rekabetçi ilçeler Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Üsküdar olarak belirlendi.

Gayrimenkul satışında vergi muafiyeti değişiyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gelir Vergisi Kanun taslağı hakkında detayları paylaştı. Ağbal, ev, arsa gibi gayrimenkulünü satanlara getirilen vergi muafiyeti ile ilgili önemli bir değişikliğe gidileceğini vurguladı.

3S Firuze Konakları’nın yüzde 30'u satıldı!

3S Kale Holding tarafından Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığı 3S Firuze Konakları’nın yüzde 30'u satıldı. Projede fiyatlar 385 bin TL’den başlıyor.

Muğla'da 4 milyon 500 bin TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Mayıs'ta 707 yatırım teşvik belgesi verildi!

Ekonomi Bakanlığı, yatırım teşvik belgeleri listesini Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Mayıs ayında 707 yatırım teşvik belgesi verildi.

Yeni okullara mescit şartı!

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB), Kurum Açma, Kapatma ve Ad Verme Yönetmeliği'nde yeni açılacak okullarla ilgili değişikliğe gidildi. Okullarda mescit bulunması şartını getirildi.

15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatında son durum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişi karşısında yapımı süren 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısı değişecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Erhan Afyoncu bugünkü yazısında, Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısını değiştirecek projeden bahsetti. İşte o haber...