20 / 04 / 2024

17 - 07 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 145 Haber

İnegöl'de konut fiyatları yükseldi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde konut fiyatlarında yükseliş yaşanıyor. İnegöl'de binaların metrekare fiyatları 2 bin TL'ye yaklaştı.

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Excellence Koşuyolu Projesi konut fiyatları!

Excellence Koşuyolu Evleri Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Excellence Koşuyolu projesinde daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor...

Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi!

Ön talep alımları başlayan Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde yeni Şehir Parkı'nın içerisinde inşa edilecek. Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut'un 3 projesinde tapu sevinci!

Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut'un yatırımları hız kesmiyor. Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı.

Evora Denizli Konutları ödeme şartları!

1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Evora Denizli projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 100 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Bahçeşehir Sheraton Residence 2019 teslim!

Esenyurt-Bahçeşehir'de inşa edilecek olan Sheraton Residence projesi 7 bin 428 metrekare alanda hayata geçirilecek. Bahçeşehir Sheraton Residence 2019'da teslim edilecek.

Uplife Kadıköy Evleri ödeme şartları!

Uplife Kadıköy projesinde fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor. Dört blok olarak planlanan prjoe Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor...

Kont Charles Faber Castell eşi için Miami'den villa aldı!

Ünlü kalem firması Faber Castell’in sahibi Kont Charles, eşi Melisa Eliyeşil için yeni bir ev satın aldı. Charles, Amerika'nın Miami eyaletinden 8 milyon dolar değerinde ultra lüks bir villa satın aldı.

TOKİ Uşak kura sonuçları 18 Temmuz 2017 isim listesi!

TOKİ Uşak kura sonuçları 18 Temmuz 2017 isim listesi henüz açıklanmadı. Proje kapsamındaki 325 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Taksim AKM'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin akıbetine ve bazı iddialara ilişkin hazırladığı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Ankara'ya Okçuluk Spor Tesisi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil enerji kullanımını yaygınlaştırıyor, büyükşehir Çayyolu'nda yapımına başlanacak “Okçuluk Spor Tesisi”nde yeşil enerji uygulaması yapacak.

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası yükseldi!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında emlak sektörünün darbe girişimi sonrası tepkilerini ve yükselişini anlattı. İşte o haber...

Türkiye'ye Namibya'dan havalimanı inşası için davet!

Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa, Namibya'da uluslararası standartlara sahip havalimanına ihtiyaçları olduğunu belirtti. Sankwasa, Türk yatırımcılara Namibya'ya havalimanı inşası için davet etti.

Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi nin 11 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Ankara Fuar Alanı'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Fuar Alanı”nın yapımı için tüm hissedarlarla anlaşmanın sağlandığını belirtti, projenin ihalesi 8 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Adres Yalıkavak'a WA Awards ödülü!

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Ümraniye Şehir Konakları satış fiyatları!

1+1'den 3+1'e kadar dairelere yer verilen Şehir Konakları projesi 21 bin 698 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projede fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor...

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Sinpaş Gökorman ön satış fiyatları!

2 blokta 420 daireden meydana gelen Ümraniye Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Sinpaş Gökorman ön satış fiyatları 314 bin 332 TL'den başlıyor.