28 / 03 / 2024

23 - 09 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 96 Haber

Ankara'da 8 AVM hastaneye dönüştü!

Türkiye genelinde alışveriş merkezlerinin (AVM) sayısı 414'e ulaştı. Ankara’da 8 AVM birden kapandı ve özel hastaneye dönüştü.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

KastaMall projesinde çalışmalar sürüyor!

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yapıldığını açıklayan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KastaMall projesi hakkında bilgi verdi.

Ataşehir’de kentsel dönüşümde son durum!

İstanbul Ataşehir’de yapılması planlanan kent parkının yarısı golf sahası oldu. 106 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan kent parkının halkın yeşil ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

Altınova'da tapular dağıtılıyor!

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorununu çözdüğü Altınova’da 2. tapu dağıtım törenini de gerçekleştirdi. ‘Altınova köy içi’ olarak adlandırılan bölgede 700’ye yakın vatandaşa, 35 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim ediliyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Torunlar Grubu Başkent Dogalgaz'ı halka arz edecek!

Torunlar Grubu, gıda, gayrimenkul, AVM yönetimi ve eğlence hizmetleri alanlarındaki yatırımlarına 2013 yılında katıldığı enerji ihalesiyle enerji sektörünü de eklemişti.

Bahçe ve balkonlara 450 milyon TL harcıyoruz!

Bahçe ve balkonların nefes alma yeri olarak görülmesi, bu alanlar için yapılan harcamaları giderek artırıyor. Bu da bahçe mobilyaları pazarının büyümesini beraberinde getiriyor.

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Karaman'da serbest bölge için arsa devir teslimi yapıldı!

Karaman’da serbest bölge için başlatılan çalışmalar kapsamında hazineye ait olan arsa, belediyeye devredildi.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Mamak Belediyesi'nden arsa devrimi!

Mamak’ta uzun yıllar gecekonduda oturan ancak tapu sahibi olamayan vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Söz konusu kişiler uygun kredi imkânı ile ileride kendilerini modern bir ev sahibi yapabilecek oranda arsanın sahibi olabilecek

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

İstmarina projesinde sona gelindi!

İstmarina’nın ihalesini 1 milyar 335 milyon lira hâsılat taahhüdü ve 535 milyon lira Emlak Konut GYO payı ile kazanan Dap Yapı, AVM hariç ciroyu 1,4 milyar liraya çıkardı. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Ciro iki kat artacak” dedi.

Ardahan ‘Mobil Gençlik Merkezi' projesi başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, köylerde yaşayan gençleri ve çocukları, spor faaliyetlerine katılmaları için teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen ‘mobil gençlik merkezi’ projesi Ardahan’da start aldı.

İzmit Tepeköy sağlık merkezi yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi’nde bakım ve o narım çalışması yapıldı.

TOKİ yurtdışına açılıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Özlem Doğaner bugünki yazısında Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'dan öğrendiği projeler hakkında açıklamalar yaptı. İşte, Özlem Doğaner'in yazısı...

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Erzincan Araştırma Hastanesi ek binası 2019'da tamamlanacak!

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastane yanına yapılacak ek binanın inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Gesi'ye emniyet binası inşa ediliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyemizce Gesi Fatih Mahallesinde 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan emniyet binası inşaatının hızla yükseldiğini söyledi.

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Avangart İstanbul fiyatları 2017 listesi!

Avangart İstanbul fiyatları 2017 listesi 417 bin TL'den başlıyor. Avangart İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar seçenekleri bulunuyor...

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Ayazağa Vadikoru İnvest fiyat listesi!

Ayazağa Vadikoru İnvest fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje İnvest İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Self İstanbul Proje fiyatları!

Self İstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü-Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirildi. Self İstanbul projesinde dairelerin 2019 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...