25 / 04 / 2024

23 - 09 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 96 Haber

New York Türk Ticaret Merkezi kirasının yüzde 75'ini devlet veriyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugün köşesinde "Yüzde 75’ini devlet verdi, ayda 906 dolara New Yorker oldular" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polathan İnşaat Gıda Elektrik Taşımacılık Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sinan Polathan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Çukurova'ya 100 milyon Euro'luk kayak merkezi!

Çukurova bölgesinde kış turizmine yönelik bir proje hayata geçiriliyor. Karboğazı’nda kayak merkezi kurulacak. Proje ilk etapta 100 milyon Euro’luk yatırım çekecek.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

Kastamonu Teleferik Projesi 8 ayda tamamlanacak!

Çılgın Proje’nin temeli atıldı. Kastamonu’nun doğusunu ve batısını birbirine bağlayacak olan Teleferik Projesi’ne start verildi. Projenin sekiz ay içinde tamamlanması bekleniyor...

Kemer Ofis satış ofisi!

Metal Yapı Konut tarafından hayata geçirilecek olan Kemer Ofis projesi 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje Kemerburgaz'da yükselecek. İşte Kemer Ofis satış ofisi bilgileri....

Sinpaş GYO Gökorman liste fiyatı 2017!

330 milyon TL yatırım bedeline sahip Gökorman projesi Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükseliyor. Proje toplam 420 adet daireden meydana geliyor. İşte Sinpaş GYO Gökorman liste fiyatı 2017...

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

İşte Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın Las Vegas'taki evi!

Instagram'da paylaştığı fotoğrafları sayesinde şöhret olan Dan Bilzerian yaşadığı malikanenin kapılarını açtı..

4 soruda günlük ev kiralama işlemleri ve cezaları!

Konut siteleri veya apartmanda daire sahibi olan kimseler de taşınmazını günlük veya haftalık olarak kiraya vermek isteyebiliyor. Peki günlük kiralık evler için ruhsat gerekir mi? Günlük ev kiralamalarına banka zorunluluğu var mı? diyorsanız işte yanıtı...

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Limak konut sektörüne giriyor!

İşadamı Nihat Özdemir'e ait olan Limak Holding, çimento sektöründe çok önemli bir aktör. Limak’ın Gaziantep’teki çimento fabrikası Kilis’e taşınıyor, arazi konut inşaatına açılıyor…

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

Ceyhun Çorbacı, yeni Taşköprü Otobüs Terminali inşaatını inceledi!

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, yapımı devam eden Yeni Taşköprü Otobüs Terminali’ni inşaatını inceledi..

Gebze Emlak Konutları 3. etapta taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3. etapta "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Mehmet Okay'dan komşuluk mesajı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'nin 78. sayısında "Komşuluk..." başlıklı yazısında komşuluk ilişkisi mesajı verdi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ‘Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli törenle atıldı..

Afyonkarahisar'da 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek!

Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Bedesten Çarşısı’ndan Türbe Camii’ne kadar olan 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek..

TOKİ İzmir Kınık 271 kura çekilişi 29 Eylül'de!

TOKİ ile Kınık Belediyesi'nin hayata geçirdiği İzmir Kınık projesinde yer alan 271 konut kura çekilişi 29 Eylül'de noter huzurunda yapılacak.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

2018'de doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak!

2018 yılında Türkiye'nin tamamı doğalgaza kavuşacak. Yine aynı yıl bütün illerde doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak..

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Yurt ve kiralık ev arayışındaki öğrenciler dikkat!

Üniversiteyi yeni kazanan on binlerce öğrencilerden gittikleri illerde ev kiralayan öğrencilere ve ailelerine uzmanlar uyarıda bulundu..

Başkent Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorusuna istinaden "Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı" konusunu ele aldı..

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Niğde Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.