28 / 03 / 2024

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.



Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, ilçenin en önemli eksiğinin otopark olduğunu söyledi. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nın altma otopark yapılmasını öneren inşaat mühendisi Arslan Çevik, "Bornova'da özellikle merkezde ciddi trafik ve otopark sorunu yaşıyoruz. İnsanlar en çok bu konuda mağdur oluyor. Bunun için en uygun yer merkezde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nın altıchr. Buraya yeraltı otoparkı yapılsın" dedi. 


"Koltuk derdim yok" 

2010 yılında ilk kez bir vatandaş olarak ayak bastığı partisine ilçe başkanı seçilen 33 yaşındaki Arslan Keskin, "2010 yılında hiç kimsenin referansı olmadan partinin kapısından içeri girdim. Gerçekten de yapılacak çok işim olduğunu gördüm. Böylece aktif siyasete başladım. Kimseye yalan söylemedik. Güzel dostluklar kurarak gönüllere girdik. Fakat hiçbir zaman koltuk derdimiz olmadı" dedi. Bornova'nın en büyük sorunlarından bilinin alt yapı olduğunu belirten Keskin, 'Yağmur yağdığı zaman Çamdibi'ndeki evleri su basıyor. Yollar sular altında kalıyor. Alt yapı ve kanalizasyonla ilgili ciddi sıkıntılar var. 

Yollar bozuk ve çarpık kentleşmenin önü alınamıyor. İmar planlan çok eski ve hala 1980'h yılların imar planlan uygulanıyor. Yeni planlar yapılmalı. Çünkü bu planlar Bornova'ya yakışmıyor. Biz tüm bu sorunları tespit ederek ge niş kapsamlı projeler üreterek be lediyemize sunacağız. Tabii kentsel dönüşüm sırasında en önemli konu vatandaşı mağdur etmemektir. Bunun için azami gayret göstereceğiz, özellikle bazı siyasetçilerin 'AK Parti gelecek evlerinizi yıkacak' şeklindeki söylemlerini doğru bulmuyoruz" dedi. 


Cumhuriyet Meydanı'nın altma otopark olması konusunda öneri getiren Keskin, "İnsanların araçlarını park edecekleri alan yok. Trafik büyük sorun. Hükümet Konağı'nda işi olan insanlar, araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor. Ama meydanm altma bir otopark yapılırsa bu sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi. 


Bornova AK Parti İlçe binası için yer aradıklarım da sözlerine ekleyen Keskin, "Binamızın yerini en kısa sürede değiştireceğiz. 

Amacımız daha fazla insana hizmet etmek ve daha kolay girip çıkabilecekleri ve daha fazla diyalog kurabileceğimiz uygun bir ortam yaratmak"dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön