19 / 03 / 2024

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.



Ağırladıkları misafirlerine konfor ve rahatlığın yanı sıra şık bir ambiyans yaratmak isteyenler için de Art Design, Pera Salon takımı ile göz alıcı bir şekilde farkını ortaya koyuyor. Krem ve mavi renklerindeki kanepelerin dışında 2 adette berjerin yer aldığı takımda, tasarımla birlikte ince işçilik ve kullanılan malzemelerin kalitesi de ön plana çıkıyor.


Çatlamalara ve darbelere karşı dayanıklı olduğu için fırınlanmış birinci sınıf gürgen ağacının kullanıldığı salon takımında, renkler ise yılın trendlerine göre belirlenmiş. Saten kumaşın parlaklığı ile takımın göz alıcılığı ortaya çıkarken, kadife ile de sezon trendi yakalanmış.


Krem ve mavi ihtişamlı bir renk uyumu ile bir araya gelirken berjerlerde kullanılan kumaşın özel deseni ve farklı dokusu, ahşap kısımlarla karakteristik bir şekilde birbirini tamamlayacak şekilde tasarlanmış.


Görüntü olarak kalite ve tasarımı birleştiren Pera Salon takımı, konfor açısından da ergonomik yapısı ile farkını ortaya koyuyor.


Geri Dön