25 / 04 / 2024

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.



Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape’te Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 6 projesiyle şov yapacak.


Fuara 330 metrekarelik dev bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıtacak.

 

AVRUPA OFFICE ATAŞEHİR İLK KEZ DUBAİ’DE TANITILACAK 

Artaş İnşaat’ın, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir ilk kez Dubai’de tanıtılacak. Gayrimenkul yatırımcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen Avrupa Office Ataşehir de ilk kez Dubai’de tanıtılacak.

 

Dünyanın en büyük firmaları ile uluslararası arenada boy gösterecek Artaş İnşaat, Türk inşaat sektörünün temsil edilmesi anlamında da büyük görev üstleniyor.

 

ÇETİNSAYA; “AMACIMIZ TÜRKİYE’NİN POTANSİYELİNİ TANITMAK” 

Dubai Cityscape fuarına katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye’nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya;

 

“Türk inşaat sektörünün son 10 yılda geldiği nokta aşikar. Müteahhitlerimiz bugün birçok ülkede dev projelere imza atıyor. Ülke genelinde tüm dünyayla yarışacak ölçekte projeler geliştiriliyor. Gayrimenkul yatırımı anlamında da Türkiye en çok tercih edilen ülkeler arasında öne çıkıyor. Avrupa’nın, Afrika’nın, Asya’nın ve Körfez bölgesinin farklı noktalarından yatırımcıların konut yatırımında ülkemizi tercih ettiğini görüyoruz. Türkiye gayrimenkulleri bugün; döviz, altın, borsa gibi yatırım araçlarının çok daha üstünde bir yatırım potansiyeline sahip.

 

Bizler de ülkemizin bu potansiyelini uluslararası arenada yabancı yatırımcılara tanıtmayı misyon olarak üstleniyoruz. İnşaat sektörünün dünyadaki en büyük buluşmalarından Dubai Cityscape Fuarı’nda da bu yaklaşımla Artaş İnşaat olarak yerimizi alıyoruz.

 

Avrupa Konutları markalı projelerimiz, ortak girişimlerle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul ve Tema İstanbul’u Dubai’de yabancı yatırımcılara sunacağız.

 

Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelerimize talep aldık. Bizleri İstanbul’da ziyaret eden ve projemizden konut – ofis alan gruplar oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dubai’de yer alarak, bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya geliyoruz.

 

Dubai Cityscape fuarını Türkiye’nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz.

 

Öyle ki; Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir’i Dubai Cityscape Fuarı’nda lanse edeceğiz.

 

Fuara katılım amacımız, Türkiye’nin yatırım potansiyelini tanıtmak ve Artaş İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat sektörüne katkı sağlamaktır. Bu fuarı dünyanın en büyük firmaları ve yatırım fonları ziyaret ediyor. Bu gruplara ülkemizin potansiyelini tanıtarak bu fonların ülkemize yönelmesini sağlamak istiyoruz.

 

Bu anlamda Dubai’de; Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Residence & Office Ataköy, fuarda lanse edeceğimiz Avrupa Office Ataşehir ile birlikte ortak girişim olarak geliştirdiğimiz, Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alan Tema İstanbul ve Vadistanbul’u da tanıtacağız.

 

Türkiye’nin ve inşaat sektörünün geleceğine güvenimiz tam. Bu doğrultuda son yıllarda sektördeki yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek projeler geliştirdik ve yeni yatırımlarımız için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ülkemizin ve projelerimizin gücünü yansıtması için de fuara 330 metrekarelik bir stant ile katılım sağlıyoruz.”

 


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape'te Artaş İnşaat İstanbul'da hayata geçirdiği 6 projesiyle görücüye çıkacak. Fuara 330 metrekarelik dev bir stantla katılan şirket, Avrupa Konutları Atakent 4, Başakşehir, Avrupa Residence & Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıtacak. Türkiye'nin potansiyelini gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak için fuara katıldıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Türk inşaat sektörünün son 10 yılda geldiği nokta aşikâr. Ülke genelinde tüm dünyayla yarışacak ölçekte projeler geliştiriliyor. Gayrimenkul yatırımı anlamında da Türkiye en çok tercih edilen ülkeler arasında öne çıkıyor" dedi.


YENİ PROJEYİ TANITACAK

Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelere talep aldıklarını anlatan Çetinsaya, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dubai'de yer alarak, bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya geliyoruz. Dubai Cityscape fuarını Türkiye'nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz. Öyle ki, Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir'i fuarda lanse edeceğiz" diye konuştu.


Sabah


Haber Dünya'da şöyle yer aldı


Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor. Fuara 330 metrekarelik stantla katılan Artaş inşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa ResidenceS Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema istanbul projelerini tanıtacak. Artaş inşaat'ın, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir ilk kez Dubai'de tanıtılacak. Artaş inşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Dubai Cityscape fuarına katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirtti. 


Dünya


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


Dubai Cityscape fuarına 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat, fuarda Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul uğm projelerini tanıtacak. 


Artaş İnşaat'ın, Avrupa vtij Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir ilk kez Dubai'de tanıtılacak. Dubai Cityscape fuarını Türkiye'nin ve yatırımlarının tanıtımı anlamında son derece önemli bulduklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Fuara katılım amacımız, Türkiye'nin yatırım ! potansiyelini tanıtmak ve Artaş İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat r sektörüne katkı . Jİeyman sağlamaktır" Çetinsaya diye konuştu. 


Habertürk



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle katılıyor. Bu projeler; Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office ve Vadistanbul ile Tema İstanbul. Şirket, fuar için 330 metrekarelik dev bir stant hazırladı. Şirketin Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai'de tanıtılacak. 


Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuara katılmalarındaki temel amacın Türkiye'nin gücünü göstermek olduğunu söyledi. 


Çetinsaya, "Türk inşaat sektörünün son 10 yılda geldiği nokta aşikar. Müteahhitlerimiz bugün birçok ülkede dev projelere imza atıyor. Türkiye gayrimenkulleri bugün; döviz, altın, borsa gibi yatırım araçlarının çok daha üstünde bir yatırım potansiyeline sahip" dedi. 



Posta




Haber Vatan Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...



Artaş İnşaat, fuara 6 projesiyle katılıyor. Artaş, dev standında yeni projesi Avrupa Office Ataşehir'i de ilk kez görücüye çıkaracak.


Artaş İnşaat, Cityscape Global'de İstanbul'da hayata geçirdiği 6 projesiyle şov yapıyor. Fuara 330 metrekarelik dev bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence&Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema projelerini tanıtıyor. Artaş İnşaaf ın, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası, gayrimenkul yatırımcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen Avrupa Office Ataşehir de ilk kez Dubai'de görücüye çıktı. 


Tanıtım amacı 


Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuara katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirtti. 


Çetinsaya, şöyle devam etti: "Fuarı Türkiye'nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz. Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir'i Cityscape Fuarı'nda lanse edeceğiz. Bu fuarı dünyanın en büyük firmaları ve yatırım fonları ziyaret ediyor. Bu gruplara ülkemizin potansiyelini tanıtarak ülkemize yönelmesini sağlamak istiyoruz." 



Vatan Emlak Rehberi



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape'te Artaş İnşaat İstanbul'da hayata geçirdiği 6 projesiyle şov yapıyor. Fuara 330 metrekarelik dev bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence 6' Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıtacak. 


Artaş İnşaat'ın, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası, gayrimenkul yatırımcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen Avrupa Office Ataşehir de ilk kez Dubai'de tanıtılacak. 


'Potansiyeli anlatacağız' 


Dubai Cityscape fuarına katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Türk inşaat sektörünün son 10 yılda geldiği nokta aşikar. Müteahhitlerimiz bugün birçok ülkede dev projelere imza atıyor. Ülke genelinde tüm dünyayla yarışacak ölçekte projeler geliştiriliyor. Gayrimenkul yatırımı anlamında da Türkiye en çok tercih edilen ülkeler arasında öne çıkıyor" dedi. 


Avrupa'nın, Afrika'nın, Asya'nın ve Körfez bölgesinin farklı noktalarından yatırımcıların konut yatırımında Türkiye'yi tercih ettiğini belirten Çetinsaya, "Türkiye gayrimenkulleri bugün; döviz, altın, borsa gibi yatırım araçlarının çok daha üstünde bir yatırım potansiyeline sahip. Bizler de ülkemizin bu potansiyelini uluslararası arenada yabancı yatırımcılara tanıtmayı misyon olarak üstleniyoruz" diye konuştu. 

Güven mesajı verecek... 

Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelerine talep aldıklarını anlatan Çetinsaya, "Dubai Cityscape fuarını Türkiye'nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz. Öyle ki; Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape Fuarı'nda lanse edeceğiz. Fuara katılım amacımız, Türkiye'nin yatırım potansiyelini tanıtmak ve Artaş İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat sektörüne katkı sağlamak" dedi. 



Milliyet 



Geri Dön