19 / 04 / 2024

Artaş İnşaat Yenibosna'da Ofis ve Otel projesine başlıyor!

Artaş İnşaat Yenibosna'da Ofis ve Otel projesine başlıyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Artaş Çobançeşme Ofis ve Otel Projesi

Artaş İnşaat, Yenibosna Çobançeşme'de ofis ve otel projesine hazırlanıyor. Topkapı'dan sonra Yenibosna'da da Kale Kilit ile anlaşan Artaş İnşaat'ın ofis ve otel projesinde 86 ofis, 8 dükkan ve 170 otel odası olacak...



Artaş İnşaat Yenibosna da Ofis ve Otel projesine başlıyor!


Avrupa Konutları adıyla konut projeleri inşa eden Artaş İnşaat, Yenibosna Çobançeşme bölgesinde ofis ve otel inşa edecek. Kale Kilit'le Topkapı arsası için anlaşan Artaş İnşaat, Yenibosna'daki projesini de Kale Kilit arazisinde inşa edecek.


Artaş İnşaat Çobançeşme ofis ve otel projesinin alanında Fuzul Otomotiv'e ait Autocity 2. el araç satış ve servis alanı yer alıyor. Bu ay içerisinde başlaması planlanan otel ve ofis projesinin 2016 yılının ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor.


8 bin 796 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Artaş Yenibosna ofis ve otel projesi 2 blok olarak tasarlandı. Projede A blok ofis, B blok otel olarak planlanıyor. Projede 86 ofis, 8 ticari birim ve 170 adet otel odası olacak. Projede ticari birimler bodrum ve zemin katta yer alacak.


Toplam inşaat alanı 63 bin metrekare olan Artaş Yenibosna ofis ve otel projesinde A Blok; 5 bodrum Kat + Zemin Kat + 13 Kat +Çatı Katı olmak üzere toplam 20 kattan, B Blok 4 bodrum Kat + Zemin Kat + 10 Normal Kat + Çatı Katı  olmak üzere toplam 16 kattan oluşuyor.


Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 376 araçlık otopark alanı, 297 metrekare büyüklükte 3 adet çok amaçlı salon ve 1.750 metrekare yeşil alan bulunuyor.


E-5 üzerinde yükselecek olan Artaş Yenibosna projesi İstanbul Kültür Üniversitesi'ne 250 metre, Airport AVM'ye 150 metre, Atatürk Havalimanı'na 1 kilometre mesafede yer alıyor.


projeye sor



Geri Dön