25 / 04 / 2024

Artaş İnşaat'ın 2015 yılındaki planları neler?

Artaş İnşaat'ın 2015 yılındaki planları neler?

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında öncelikli amaçlarının, hayata geçirdikleri projelerinin teslim tarihlerinin tam olarak sağlanması olacağını söyledi. Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı.



Artaş İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıSüleyman Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı. Süleyman Çetinsaya öncelikli olarak 2014 yılının satışları devam eden Eclipse Maslak, Avrupa Konutları TEM 2 ve ortak girişimlerle hayata geçirdikleri Vadistanbul ile Tema İstanbul projeleri açısından verimli bir yıl olduğuna değindi. 


Satışta hedef tuttu 

Satışların bekledikleri seviyelerde ilerlediğini anlatan Çetinsaya, "Kasım aymm başında da yeni projemiz Avrupa Konutları Kale'yi lanse ettik ve bir hafta gibi kısa  bir sürede 400 konutun satışını tamamladık" diye konuştu. 


Erken teslim gayreti

2015 yılında ise öncelikli amaçlarının hayata geçirdikleri projelerinin teslimlerinin bir an önce yapılmasını sağlamak olduğuna vurgu yapan Çetinsaya, "Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde erken teslim yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu yılda da Avrupa Konutları markasıyla sektördeki yatırımlarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 


HANGİ PROJELERDE SATIŞLAR SÜRÜYOR? 

Şirketin Maslak bölgesindeki ilk Avrupa Konutlan markalı proje olan Eclipse Maslak'ta 550 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Projenin Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis bloklan da yatınmcılardan yoğun ilgi görüyor. Artaş'ın Topkapı'da, E5'in bitişiğinde konumlandırdığı Avrupa Konutları Kale ise, 650 milyon TL'lik yatınmla hayata geçiriliyor. 599 daireden oluşan proje, az katlı yapısı ve estetik mimarisiyle dikkat çekiyor. 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Mesa, Artaş, öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu imzası taşıyan Tema İstanbul ise 3 bin 531 adet konuttan meydana geliyor. 


Posta


Geri Dön