23 / 04 / 2024

Artaş İnşaat'tan Arıcılar Köyü'ne yeni proje!

Artaş İnşaat'tan Arıcılar Köyü'ne yeni proje!

İstanbul'un eski köyleri birbiri ardına markalı konut projelerine ev sahipliği yapmaya başladı. Ömerli Köyü bunların en güzel örneği olmuştu. İstanbul Kemerburgaz Göktürk yolu üzerinde bulunan Arıcılar bölgesi de şehir merkezinde kalan köylerinden.



Arıcılar, önümüzdeki aylarda Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu tarafından hayata geçirilecek olan yeni bir yaşam alanına ev sahipliği yapacak. Konut ve ticari birimlerden oluşacak olan Avrupa Konutları Arıcılar Projesi'nin imar planlarında son aşamaya gelinirken önümüzdeki aylarda proje için düğmeye basılacak. Detayları ilerleyen günlerde belli olacak olan projenin temelinin bu yıl içinde atılması planlanıyor. Arıcılar Projesi, Ağaoğlu Grubu'ndan satın alınan yaklaşık 50 bin metrekare arazi üzerinde konumlanacak. 


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, önümüzdeki aylarda detaylarını paylaşacakları projelerinin içinde at çiftliği de bulunan özel bir proje olacağını söylüyor. Değerli konumu ile öne çıkan projenin karma kullanımlı bir proje olacağını belirten Çetinsaya, "Projemiz şehrin içinde ama doğa ile iç içe bir proje olacak. Burada yaşayacak olanlar zengin sosyal tesislerin yanı sıra at çiftliğinde de vakit geçirebilecekler. Projemizin detaylarının tamamen şekillenmesinin ardından tanıtımını yapacağız" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön