18 / 04 / 2024

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.



Finans dünyasının, ülkenin en başarılı kurumlarının yer aldığı merkezi bir iş alanında konumlanan Eclipse Maslak Business, iş dünyasının zirvesinde olmak isteyenlere, vizyonu büyük olanlara başarıya endeksli esnek çözümler sunuyor. 


Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 70'inin sahiplerini bulduğu projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. 


600 araçlık otopark


Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştıracak şekilde donatılarla tasarlandı. Maslak ve çevresinin en büyük problemlerinden otopark sorununa da çözüm sunan projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyor. 



Milliyet Anadolu


Geri Dön