26 / 04 / 2024

Arte Verde'de metrekaresi 4 bin TL!

Arte Verde'de metrekaresi 4 bin TL!

Acıbadem'de ayrıcalıklı yaşamın başladığı Arte Verde'nin satışını RE/MAX Piramit yürütüyor



Arte Verde Projesi 7 tepe İstanbul'un en yüksek tepelerinden Çamlıca'nın eteklerinde Acıbadem'de yer alıyor. Yeşil alan için ayrılan 10 dönüm arazi sayesinde temiz havanın merkezinde konumlanan projede, dairelerin pazarlama ve satışı RE/MAX Piramit Ofisi tarafından gerçekleştiriliyor. Yeşil örtü ile çevrelenen Atre Verde sitesinde oturmaya başlayanlar, projenin Boğaziçi Köprüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 6 km, Kadıköy'e 3.5 km, çevresindeki en yakın hastaneye ise 1 km mesafede yer alması nedeniyle, İstanbul'un merkezinde yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

Önalanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede, 14 dönümlük arazinin sadece 3 dönümü inşaat alanına ayrılıyor. 1 dönüm arazisi sosyal alanlara ayrılan projede, butik site konsepti yaratılıyor. 9 bloktan oluşan ve 90 dairenin yer aldığı proje, 10  farklı yaşam alanı sunuyor. Arte Verde Sitesi'nde 240 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen son bahçe ve çatı dublekslerinin metrekare fiyatı 4 bin liradan satışa sunuluyor. Pojede yer alan bahçe dubleksi, bahçeli villa ayrıcalığı sunuyor.

Temiz havanın simgesi olan projede yer alan, yeşillikler arasındaki yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı spor salonu ve  önü açılabilen kapalı yüzme havuzu  ile sağlıklı yaşam alanları oluşturuluyor. Projede, yeşil ile maviyi birleştiren gölet, çam ağaçlarının gölgesi ile huzur sağlıyor.

Her ayrıntının rahatlık, lüks ve modern yaşam temeli üzerine inşa edildiği Arte Verde Sitesi'nin satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Piramit Ofisi, bu projede sıfır komisyon ile hizmet veriyor.

 www.arteverde.com.tr

0216 327 30 35


Geri Dön