19 / 04 / 2024

Artemisia Evleri'nde ev sahipleri dairelerine yerleşti!

Artemisia Evleri'nde ev sahipleri dairelerine yerleşti!

Tamamı bitmiş 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'nde satılan dairelerin ev sahipleri dairelerine yerleşti. Genelde yılın 12 ayı Bodrum'da yaşayan aileler gibi, yaz tatilini doğayla iç içe ferah bir ortamda geçirmek isteyenler de Artemisia Evleri'ni terci



2+1 ve 3+1, şömineli, iki banyolu, geniş teraslı dairelerden oluşan Artemisia Evleri, asırlık çam ağaçlarına zarar verilmeden oluşturulmuş, evlerin konumları ağaçlara göre planlanmış. Öyle ki bazı evlerde çam ağaçları odanızın veya balkonunuzun içine kadar uzanıyor. 3000 yıllık Bodrum surlarının eteğinde yer alan site, Bodrum Kalesi, Kos Adası ve yat limanı manzarası sunuyor.

Sadece 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'nin en önemli özelliği, konum itibariyle hem Bodrum'un içinde hem dışında yer alması. Bu özelliğiyle de yılın 12 ayı yaşam imkanı sunuluyor. Artemisia Evleri, doğal atmosferi, peyzajı ve 24 saat kameralı özel güvenlik sistemiyle, ilgi çekici bir proje. Proje çevredeki merkez çarşılara, sosyal, eğitim ve sağlık tesislerine olan yakınlığıyla, tamamen doğal bitkilerden oluşmuş iç bahçeleri ve açık yüzme havuzu ile dört mevsim yaşanabilecek bir yaşam sunuyor. Artemisia Evleri'nde evlerin tamamı bitmiş ve kullanıma hazır şekilde, hemen tapu imkamyla satılıyor.
Hürriyet Emlak

0252 316 11 51
www.estateinwest.com
[email protected]

 


Geri Dön