17 / 04 / 2024

Arterium Residence daire fiyatları!

Arterium Residence daire fiyatları!

Firma: Cathay İleri Projeler

Proje: Başakşehir Arterium Residence

Arterium Residence daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL olarak belirlendi. Başakşehir Arterium Residence 'da yüzde 25 peşinat vererek daire sahibi olunabiliyor...



Arterium Residence projesi Başakşehir'de  Cathay İleri Projeler  girişimi ile hayata geçiriliyor. Satışlarının devam ettiği Başakşehir Arterium Residence'da sadece 1+1 daire tipi bulunuyor.


60 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen Arterium Residence projesinde dairelerin alanları 42 metrekare ile 96 metrekare arasında değişiyor. Arterium Residence daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Arterium Residence daire fiyatları!


Başakşehir Arterium Residence projesinde yer alan daireler sahiplerine 2013 yılının sonunda teslim edilecek. Arterium Residence daire fiyatları şöyle: 


Arterium Residence daire fiyatları:


Başakşehir Arterium Residence Evlerinde yüzde 25 peşin olarak ödeniyor. Geriye kalan bedel ise banka krdisi kullanılarak ödenebiliyor. Arterium Residence projesinde ki konutlar 3 bin 500 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Başakşehir Arterium Residence iletişim bilgileri şöyle:


Arterium Residence iletişim:


Arterium Residence projesi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi 0212 485 98 00 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.


Arterium Residence nerede?


Arterium Residence daire fiyatları!


Telefon: 0212 485 98 00 

Web adresi: www.arterium.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön