26 / 04 / 2024

Arterium Rezidans satılık daire!

Arterium Rezidans satılık daire!

Firma: Cathay İleri Projeler

Proje: Başakşehir Arterium Residence

Arterium Rezidans satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Arterium Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de hayata geçirilen Arterium Rezidans projesi Cathay Gayrimenkul imzasını taşıyor. Arterium Rezidans Başakşehir'de 60 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Arterium Rezidans satılık daire olarak yalnızca stüdyolardan 7+1'lere kadar daire tiplerinden meydana geliyor. 5 bloktan oluşan Arterium Rezidans projesinde 79 konut bulunuyor.


Arterium Rezidans satılık daire bilgilerinden önce Arterium Rezidans Başakşehir ödeme planı ve teslim tarihi ile ilgili bilgi verelim. 


Arterium Rezidans ödeme seçenekleri arasında yüzde 25 peşinatla, banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Başakşehir Arterium Rezidans teslim tarihi 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor.


Arterium Rezidans satılık daire fiyatları dahilinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlayarak belirlendi. Arterium Rezidans projesinde konutlar 42 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Başakşehir Arterium satış ofisi

Telefon: 0212 485 98 00 

Web adresi: www.arterium.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön