23 / 04 / 2024

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi açıldı!

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi açıldı!

Sahil dolgu alanı projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı törenle yapıldı. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...




Sahil dolgu alanı projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı törenle yapıldı. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İlçe Müftüsü Sadık Havuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Başkan Yardımcılar H. Tahsin Kuroğlu ile Nail Köseoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, belediye meclis üyeleri, Arhavispor Kulübü yöneticileri, işadamları, esnaflar ve ilçe halkı katıldı.


Törenin açılış konuşmasını Başkan Hekimoğlu yaptı. Hekimoğlu konuşmasında önemli bir gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda halı saha açılışı yaptıklarına değindi. Belediyenin çalışmasının yanında halı sahanın yapımına katkıları büyük olan işadamları Mehmet Nazif Günal’a ve Hasan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca Başkan Hekimoğlu, yapımı tamamlanan halı sahanın ardından 200 kişilik çift taraflı tribün, plaj voleybolu sahası ve 4 adet uluslararası turnuva standardına uygun tenis kortlarının inşaatı ile devam edileceğini belirtti. Halı sahanın mülkiyetinin belediyeye, işletmeciliğinin ise tamamen Arhavispor Kulübü’ne verildiğini belirten Başkan Hekimoğlu, spora ve sporcuya yatırım yapıldığının altını çizerek halı sahanın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.


Sözü İlçe Kaymakamı Aydın devraldı. İlçede önemli bir ihtiyacın karşılandığını dile getiren Kaymakam Aydın, tesisin yapımında emeği olan Başkan Hekimoğlu’na ve işadamlarına teşekkürlerini iletti. İşletmeciliğinin de Arhavispor Kulübü’ne bırakılmasının güzel bir jest olduğunu söyleyen Kaymakam Aydın, tesisin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi. Ardından başlama vuruşunu Kaymakam Aydın ve Başkan Hekimoğlu’nun yaptığı ilk müsabaka başladı. Müsabakanın ilk golünü de penaltıdan Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu attı. Açılış töreninin akabinde ilçe protokolü ve vatandaşlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön