25 / 04 / 2024

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.




Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplanısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili Tahsin Kurdoğlu ve başkan yardımcısı Nail Köseoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, belediye meclis üyeleri Turgay Ataselim, Melek Özbayrak, Serkan Ergin, AROSB Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği yetkilileri katıldı.


Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müdürü Hasan Özpervan yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine geniş kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi hakkında bu güne kadar nelerin yapıldığı ve bundan sonra nelerin yapılacağı hakkında konular üzerinde duruldu.


Kurul Artvin Arhavi Organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde kalan parseller ile ilgili bakanlıktan kamu yararı talep edilmesi ile ilgili karar alındı.  Toplantıda, müteşebbis teşekkül kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışarak eksikliklerin tamamlanması konusunda verilecek destekler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Logosu müteşebbis heyet tarafında seçilerek resmileştirilmesinin ardından son buldu. Toplantıya Antalya’da gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında bulunması nedeniyle Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu katılamadı.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön