23 / 04 / 2024

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.




Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.  Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.


Bölgede bir yandan teniz kortlarının zemin çalışmaları devam ederken, diğer taraftan futbol halı sahası, tenis kortları ve plaj voleybolu sahalarının tribün inşa çalışmaları planlandığı gibi yürütülmeye devam ediyor. Son olarak tribün koltuk montaj çalışmalarının yürütüldüğü bölge spor alanlarıyla şimdiden göz kamaştırıyor.  Sahaların birbirine paralel olarak projelendirilmesi tribünlerin de ortak kullanım sağlaması açısından hem kolaylık hem de kompakt ve şık bir görünüm kazandırıyor.


 

Arhavi Belediyesi



Geri Dön