19 / 04 / 2024

Artvin'de AVM ve hastane arası yol çalışmasına devam ediliyor!

Artvin'de AVM ve hastane arası yol çalışmasına devam ediliyor!

Artvin Belediyesi tarafından yapılan imar planı kapsamında, AVM inşaatı ile hastane arasında ki yol genişleme çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamamlanacağı düşünülüyor.



Yol genişleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kocatepe, çalışmalar dolayısıyla halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda bilgi verdi. 


Kocatepe," Aralık ayı başında başlatılan 900 metrelik yol genişleme çalışmasının 450 metresi Artvin Belediyesinin kendi imkânlarıyla yapılan kısım gece gündüz vardiya sistemi ile biran önce bitirilmesi için çalışılıyor. 10 metre genişlikte olacak yolun üst kısmına yüksek taş duvar inşa edilerek olası bir çökmenin de önüne geçilmiş oluyor" diye konuştu. 


Alternatif yol çalışınaları zaman zaman şehir içi ulaşımı olumsuz etkilese de bu çalışmalar tamamlandığı ve yol genişlediği zaman trafiğin rahatlaması bekleniyor. Şehir içi trafiği yüzde 20 civarlarında rahatlatması hedeflenen alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamanalanacağı düşünülüyor. 


Alkan Gazetesi


Geri Dön