26 / 04 / 2024

ARYOM Koru Konutları İzmir'de fark yaratacak!

ARYOM Koru Konutları İzmir'de fark yaratacak!

Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz. İzmir genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bitince herkes tarafından açıkça görülecek" diyor



Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz.  İzmir  genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bitince herkes tarafından açıkça görülecek" diyor 


İnşaat mühendisi Mustafa Günday, iş hayatına Seydişehir Alüminyum tesislerinde başlayıp, ardından otomotiv sanayiinde yedek parça üretimiyle profesyonel iş yaşamına devam etti. Dünyada 72 ülkeye 216 noktadan satış yaparken, global bir şirket olan dünya devi Mahle GmbH Germany şirketi ile ortak olan Günday, bir süre sonra bu ortaklıktan ayrılarak ana faaliyet konusu olan inşaat sektörüne yöneldi. 


Günday; uluslararası birçok firma ile işbirliği ve ortaklık anlaşmaları gerçekleştirerek global iş dünyasında, inşaat sektöründe, endüstriyel tesisler konusunda kazandığı deneyimlerini konut inşaatlarına aktarmak ve geliştirmek üzere ARYOM'u kurdu ve dünya standartlarıyla yarışacak düzeyde özgün ve yüksek kalitede yapı projeleri üreten bir kurum düzeyine getirdi. 


Detaycı kişiliğini projelere aktarıyor 


Sanayici-işadamı kimliği altında detaycı kişiliğini çalıştığı tüm projelere yansıtan Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz. İzmir genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bittiği zaman herkes tarafından açıkça görülecek" diyor. Mustafa Günday hayatını ve yaptığı çalışmalarını anlattı. 


- Kaç endüstriyel tesis kurdunuz? 

-İlki 1989 yılında 15 bin metrekare kapalı sahası olan alüminyum dökümhane ve işleme tesisleri olmak üzere, 1995 senesinde 10 bin metrekare motor silindir gömlek fabrikası, 2004'te serbest bölgede 15 bin metrekare piston fabrikası, 2008'de 10 bin metrekarede lojistik depo, 2008'de 10 bin metrekarede alüminyum dökümhane fabrikası olmak üzere birçok endüstriyel ve lojistik tesisin projeleri başta olmak üzere tüm inşaat yapımını gerçekleştirdik. 


Benzersiz altyapı ve mimari


-ARYOM Koru Projenizi anlatır mısınız? 

-ARYOM Koru, İzmir'in yükselen değeri Gaziemir'de, üç tarafı çam korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen, benzersiz altyapısı ve yeşil mimarisi ile İzmir için yepyeni bir "yaşam konsepti". Havaalanı, Çevre Yolu, Fuar, Ege Serbest Bölge ve Çeşme Otoyolu'nun hemen yambaşında, çam korusu içinde, yaşam konforunuzu en üst seviyeye taşıyacak tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir proje. 


Toplam 72 bin metrekare üzerinde 425 daireden oluşan ARYOM Koru; yaşamı gerçek doğa ile bütünleştiren mimarisi, kat bahçeleri ve bitki havuzlu terasları, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, fitness ve SPA merkezi, sauna, buhar ve masaj odaları, tenis kortu ve basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, Play Station salonları, cafe & restaurant konsepti, yerden ısıtma ve akıllı ev otomasyon sistemi ve daha nice benzersiz proje özelliği ile beklentilerin çok ötesinde. Kendi alanında söz sahibi ödüllü mimarlar ve ARYOM deneyiminin biraraya gelmesi sonucu hayata geçen ARYOM Koru, 1 + 1/2+1 i / 3+1 / 4+1 / bahçe katlı ve teras bahçeli seçeneklerin yanısıra otuz farklı tip ve metrekarede daire özellikleri ile birçok aileye hitap edecek fonksiyonel yepyeni bir yaşam getiriyor. İstanbul'da bir çok projede imzası bulunan Mimar Nüzhet Albayrak tarafından mimari projeleri hazırlanan, benzersiz ve ayrıcalıklı bir yaşamın en doğal halini İzmirlilerle buluşturan, Gaziemir'in en yeşil ve çok seçenekli projesi ARYOM Koru'nun, 30 Haziran 2019'da teslimini planlanıyoruz.

 

Ödüllü firmalar tarafından tasarlanan peyzaj ve rekreasyon alanı, asırlık zeytin ağaçları, palmiyeler, çam ağaçları, her mevsim çiçek açan bitkiler, yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, büyük açık çocuk oyun alanı yanısıra, iki parselde, ikişer adet açık ve kapalı yüzme havuzları ile güneşlenme terasları bulunuyor. 


Bina, belediyeye bağışlanacak 

Konutlarda yerden ısıtma sistemi ve daire bazında ısı ölçer (pay ölçer) donanımının yanısıra, akıllı ev otomasyon sistemi, kesintisiz enerji, 24 saat sıcak su. biri yangın su deposu olmak üzere, tüm tesisin iki günlük su ihtiyacını karşılayacak toplam üç adet paslanmaz çelik su deposu, bahçe sulama için artezyen kuyu suyu, 24 saat kayıt ve izleme ile kameralı güvenlik sistemi, zemin kat holleri dahil tüm tesiste kamera görüntüleme ve merkezi izleme sistemi, balkonlarda ve pencerelerde hareketli ahşap güneş panjurları ile kat bahçeli ve teraslı dairelerde yaratılan yeşil alanlar, koru manzarası ile bütünleşerek konforu doğa ile birlikte yaşama imkanı sağlıyor. ARYOM Koru Projesi tanıtım ve satışı için inşa edilen merkez bina, Gaziemir Belediyesi'ne bağışlanarak proje bitiminde "ARYOM Kültür ve Sanat Merkezi" olarak faaliyetlerine devam edecektir. 


Milliyet Ek


Geri Dön