24 / 04 / 2024

Aryom Koru'ya 10 günde 5 bin talep geldi!

Aryom Koru'ya 10 günde 5 bin talep geldi!

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, “Satışa çıktığımız 10 gün içinde konutların yüzde 20’si satıldı” dedi.



Aryom İnşaat'ın Gaziemir'de 165 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği 425 konutluk Aryom Koru projesine 10 günde 5 bin talep geldi. Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, "Satışa çıktığımız 10 gün içinde konutların yüzde 20'si satıldı" dedi. Aryom Koru tanıtım ve satış ofisinde düzenlenen toplantıda konuşan Günday, anahtar teslim endüstriyel tesis inşaatının ardından konut alanında da çalışmaya başladıklarını vurguladı. Günday, "Bunun ilk adımını da Gaziemir'de hayata geçirdiğimiz Aryom Koru ile atıyoruz. 425 daireden oluşan projede 7 Ocak'ta satışa başladık. Şu ana kadar 5 bin talep formu topladık. Hedefimiz Haziran 2019'da projeyi bitirmek" dedi. Projenin büyük ilgi gördüğünü belirten Günday, "Doğadan da esinlenip insanları mahalle aralarında sıkışıklıktan kurtarmak istedik. Böylece ana temamız olan 'doğa ile içiçe' ortaya çıktı" dedi. Balkon kültürünü de projelerine yansıttıklarını aktaran Günday, projede 1+1'den 4+1'e kadar 30 farklı konut tipinin olduğunu vurguladı. Gaziemir'de Fuarİzmir'in karşısında 5 yıldızlı otel projeleri de bulunduğunu ifade eden Günday, "Urla, Çeşme ve İstanbul'da da projelerimiz olacak. 5 yıl içinde 500 milyon liralık bir yatırım planlıyoruz" dedi.


KONUTLARIN ÖZELLİKLERİ


Projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçe terası ve çatı terası olarak 30 farklı tipte olacak. İki ayrı parselde 2 adet açık ve 2 adet kapalı yüzme havuzları ile çocuk yüzme havuzları bulunacak. İki büyük sosyal tesis, fitness merkezi, spor salonu bay ve bayan soyunma odaları, SPA alanı içinde duş ve tuvaletler, sauna, buhar odası, masaj odaları, bilardo ve masa tenisi, genç hobi odası, cafe ve çocuk oyun odası yer alacak. Sağlık tesisi, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık çocuk oyun ve eğitim parkı yapılacak. Akıllı ev otomasyon sistemi ile internet üzerinden tüm ev içindeki cihazlar kontrol edilebilecek. Konutlarda merkezi yerden ısıtma sistemi olacak. Her katta çöp odaları bulunacak. 24 saat jeneratör ile kesintisiz enerji sağlanacak ve su depoları bulunacak.


www.aryomkoru.com


Yeni Asır 




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Aryom İnşaat tarafından Gaziemir'de yapımına başlanan 425 lüks konutluk Aryom Koru projesi, üç tarafı Çatalkaya Koru'su ile çevrili benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile İzmirlilere şehir içinde farklı bir konut ve yaşam kültürü sunuyor. Ege Serbest Bölgesi'nin hemen arkasındaki proje, doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. İki etaptan oluşan Aryom Koru projesinin 30 ayda tamamlanacağını ve yaşamın 2019 Haziran'da başlayacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, satışa başladıkları ilk bir haftada evlerin yüzde 20'sinin satıldığını söyledi. 


30 farklı daire 

Aryom Koru'da; 30 farklı tip daire seçeneği ile 1+1,2+1,3+1,4+1 dışında, bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı lüks konutların alıcılarını beklediğini belirten Günday, "Projenin toplam maliyeti 165 milyon lira. 269 bin liradan 1 milyon 750 bin liraya kadar geniş yelpazede evler var. Bu projede hedefimiz beyaz yakalılardı. ESBAŞ'ta, Sarnıç'ta, TorbalI'da binlerce yönetici var. İnsanlar artık trafikte vakit kaybetmeden işinde olmak istiyor. Doğadan ilham alarak projelendirilen Aryom Koru, insanlara bu fırsatı verirken, konforlu bir yasamı da sunuyor" diye konuştu. 



Posta Ege


Geri Dön